يکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴ 12 October 2025
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۳
کد خبر: ۹۹۸۹۷

تقاضای چین برای نفت افزایش یافت

تقاضای چین برای نفت افزایش یافت
میزان نفت خام ذخیره شده در چین از ۱.۴۲ میلیون بشکه در روز در ژوئن، به ۵۳۰ هزار بشکه در روز در ژوئیه کاهش یافت که نشان دهنده افزایش تقاضا است.

 

 نرخ پالایش نفت چین در ماه میلادی گذشته، به ۱۴.۸۵ میلیون بشکه در روز رسید که در مقایسه با ژوئیه سال ۲۰۲۴، افزایش ۸.۹ درصدی داشت، اما در عین حال، نسبت به ژوئن سال ۲۰۲۵، کاهش ۲ درصدی نشان داد. با این حال، نرخ استفاده از ظرفیت پالایشگاه‌های چین هم بر مبنای سالانه و هم بر مبنای ماهانه افزایش یافته است و این امر، تصور بهبود تقاضا را تقویت می‌کند.

چین از مارس امسال در حال افزایش ذخایر نفت خام خود بوده است و اگرچه این کشور آمار ذخایرش را رسما فاش نمی‌کند، رویترز میزان این ذخایر را برای هفت ماه اول سال جاری، حدود ۹۸۰ هزار بشکه در روز محاسبه کرده است.

همین ذخیره‌سازی نفت بود که واردات نفت خام چین را در اوایل امسال افزایش داد و این برداشت گمراه‌کننده مطرح شد که رشد واردات، ناشی از بهبود چشم‌انداز تقاضای این کشور بوده است.

چین بزرگترین محرک تقاضا برای نفت در جهان بوده است. با این حال، این وضعیت، با هجوم خودروهای برقی مقرون‌ به‌ صرفه و یارانه‌های سخاوتمندانه دولتی با هدف تحریک تقاضا برای این خودروها، تغییر کرده است. کامیون‌های ال‌ان‌جی نیز تقاضا برای نفت را در چین کاهش داده‌اند و به گفته برخی از تحلیلگران، اکنون کامیون‌های برقی در حال پیوستن به قاتلان تقاضا برای نفت در بزرگترین واردکننده جهان هستند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، اکنون، تحلیلگران انتظار دارند که رشد تقاضای چین برای قبل از سال 2030 به اوج خود خواهد رسید و این کشور جای خود را به هند به عنوان محرک اصلی تقاضا برای نفت خام می‌دهد. علاوه بر خودروهای برقی، تحلیلگران نرخ رشد کندتر اقتصاد چین، کاهش جمعیت و ثابت ماندن مالکیت خودرو در بزرگترین بازار خودروهای برقی جهان را از جمله عوامل دیگر تاثیرگذار بر این اتفاق می‌دانند.

منبع:ایسنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

دستیار پوتین: با آمریکا به صورت محرمانه در ارتباطیم | دیر یا زود برخی مسائل درباره کشورهای اروپایی آشکار خواهد شد

مرغ را گران‌تر از این قیمت نخرید

هشدار؛ این داروها را خودسرانه مصرف نکنید

وقتی روحانی مطمئن شد به هواپیما شلیک شده، گفت باید تا شب به مردم اعلام شود؛ اما باز در جلسه مخالفت وجود داشته که ما به قطعیت نرسیدم | روحانی گفت محکم بگویید هست یا نیست

خلیج گرگان به سرنوشت دریاچه ارومیه دچار می‌شود؟

دعوت وزارت خارجه ترامپ از ایران برای اجلاس شرم‌الشیخ | تسنیم: ایران در این نشست شرکت نمی‌کند

پسکوف: تماس‌ها بین روسیه و باکو با وجود اختلافات مختل نشده

ویدیو؛ لحظاتی از سریال پربیننده «خوش‌رکاب» به یاد مرحوم «محمد کاسبی» که امروز درگذشت

هادی چوپان نایب قهرمان مستر المپیا ۲۰۲۵ شد

وزیر جنگ اسرائیل: به ارتش دستور داده‌ام آماده انهدام تونلهای غزه باشد | انهدام این تونل‌ها بخشی از توافق صورت گرفته است | این بزرگترین چالش ما بعد از آزادی اسیران است

آزادی قدیمی‌ترین زندانی زن استان تهران؛ ماجرا چه بود؟

ما خودمان یک قدم جلوتر برویم | آموزش درست به دانش‌آموزان ربطی به تحریم ندارد

ویتکاف: به غزه رفتم تا پایبندی اسرائیل به مرحله اول توافق را تأیید کنم

مدیریت و بازسازی غزه؛ موضوع دیدار تونی‌بلر و مقام فلسطینی

پیشنهاد سردبیر
زندگی