۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۰:۵۲
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۰
کد خبر: ۹۹۹۰۰

جانشین فرمانده کل سپاه: خداوند هرگز حزب شیطان را پیروز نمی‌کند

جانشین فرمانده کل سپاه: خداوند هرگز حزب شیطان را پیروز نمی‌کند
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به جنگ ۱۲ روزه تحمیلی علیه کشور اشاره کرد و گفت: دشمن صهیونی و آمریکا در این جنگ با تمام توان به میدان آمده و دچار اشتباه محاسباتی شدند چرا که مطمئن بودند موفق خواهند شد که ‌چنین نشد.

 سردار علی فدوی روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه فرمانده سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان به توطئه گوناگون دشمنان پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: از ۴۷ سال گذشته تاکنون، این روند ادامه دارد و دشمنی‌های استکبار جهانی، به ویژه آمریکا و متحدانش، هر روز علیه ایران اسلامی ادامه یافته است.

 وی با بیان اینکه دشمنان هرگز از حمله و خباثت علیه انقلاب و کشورمان دست نکشیده‌اند اظهار داشت: این دشمنی‌ها حتی در روزهای اولیه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مانند حمله به مهاباد در سحرگاه بیست و چهارم بهمن ۱۳۵۷، آغاز شد.

سردار فدوی تصریح کرد: ملت ایران با عمل به تکالیف دینی و انقلابی، بر اساس آموزه‌های قرآن، پیامبر اسلام و ائمه اطهار(ع)، توانسته است در مقابل قدرتمندترین دشمنان ایستادگی کند و هر روز مقتدرتر شود.

وی بابیان اینکه بر این باوریم که خداوند نتیجه تلاش‌های انسان‌ها را رقم می‌زند و تنها وظیفه ما عمل به تکالیف محول شده است، خاطرنشان کرد: این تکالیف در توانمندی انسان‌ها قرار دارد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: طی ۴۷ سال گذشته، بر اساس این اصل، نهضت اسلامی به میزان قابل قبولی انجام شده است و این موفقیت‌ها در سایه عمل به وظایف دینی و انقلابی حاصل شده است.

وی با بیان اینکه در مقابل استکبار جهانی، ایران توانسته است در عرصه‌های مختلف، از جمله در دفاع مقدس و عملیات‌های نظامی، پیروزی‌های چشمگیری کسب کند، گفت: نمونه‌هایی مانند عبور موشک‌ها از آسمان عراق و هدف قرار دادن نقاط حساس رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه نماد این پیروزی‌هاست.

سردار فدوی افزود: این پیروزی‌ها بر اساس باور به وعده‌های الهی و ایمان به پیروزی حق بر باطل است و خداوند هرگز حزب شیطان را پیروز نمی‌کند.

وی بر اهمیت استمرار و تداوم راه امام و رهبر معظم انقلاب تأکید کرد و گفت: این مسیر، مسیری با عظمت و شتاب است که باید ادامه یابد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: خدمت به مردم و نظام، بالاترین عبادت است.

وی بر اهمیت ادامه مسیر انقلاب و دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: آمریکا و متحدانش شیطان بزرگ هستند و در همه حال باید مراقب توطئه‌های دشمنان بود.

سردار فدوی با بیان اینکه دشمنان در حال محاسبه اشتباه هستند یادآور شد: در صورت ادامه این روند، در آینده نزدیک متوجه اشتباهات خود خواهند شد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با یادآوری جنگ ۱۲ روزه گفت: در روزهای اول جنگ، تماس‌هایی بین سران کشورهای منطقه و دشمنان اسرائیلی برقرار شد و پس از چند روز، اوضاع تغییر کرد و وضعیت به نفع ما شد که این موفقیت‌ها لطف و عنایت خداوند است.

وی تأکید کرد: خداوند تنها قادر است امور را به بهترین شکل رقم بزند و بندگان باید وظایف خود را انجام دهند تا خداوند به آنها عنایت کند.

سردار فدوی همچنین بر اهمیت عمل به دستورات خدا و باور به وعده‌های او تأکید کرد و گفت: معتقدیم که در طول تاریخ، جنگ‌ها همواره با کشته شدن و شهادت همراه بوده است، همان‌طور که پیامبر اسلام و امامان معصوم در جنگ‌ها شرکت داشتند و شهدای زیادی در راه اسلام و انقلاب جان خود را فدا کردند.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، بر اهمیت خدمت به مردم و ادامه راه پاسداری و دفاع از انقلاب تأکید کرد و گفت: پاسداران، در قالب خادمین مردم و کشور، وظیفه دارند که در مسیر اسلام و انقلاب حرکت کنند و این روند بدون استثنا در سراسر جهان ادامه دارد.

وی از حضور و فعالیت‌های پیشکسوتان سپاه و نقش موثر آنها در حفظ و تقویت انقلاب قدردانی کرد و گفت: حفظ روحیه جوان‌گرایی و بهره‌گیری از توانمندی‌های نسل جدید در این حوزه باید مورد تاکید باشد.

در پایان این مراسم سرهنگ محسن سهندی به عنوان فرمانده جدید سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان معرفی و از خدمات ۱۴ ساله سردار جهانبخش کرمی فرمانده قبلی این سپاه قدردانی شد. همچنین سرهنگ محمد انگوتی به عنوان فرمانده تیپ ۳۶ انصارالمهدی (عج) زنجان معرفی و از خدمات سردار محمدرضا عباسی فرمانده پیشین این تیپ قدردانی شد.

منبع:ایرنا

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی