۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۱:۱۲
شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰
کد خبر: ۱۰۵۴۳۵

شهر لجستیک در تهران راه‌اندازی می‌شود

شهر لجستیک در تهران راه‌اندازی می‌شود
تفاهم‌نامه راه‌اندازی شهر لجستیک در استان تهران میان فرودگاه امام (ره) و شرکت راه‌آهن امضا شد که بر اساس آن این فرودگاه به شبکه ریلی متصل می‌شود.
 

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز، تفاهم‌نامه‌ای به منظور شناسایی توامان شهر فرودگاهی و آپرین تحت عنوان شهر لجستیک استان تهران امضا شد که در همین راستا هم افزایی فضای کسب و کار، تعامل طرفین در توسعه خدمات، تبادل فناوری و تجارب و اتصال ریلی شهر فرودگاهی، محورهای تفاهم را شکل می دهد.

به نوشته ایسنا، این تفاهم‌نامه از تاریخ امضا و مبادله به مدت دو سال شمسی اعتبار دارد و با موافقت کتبی طرفین اعتبار آن قابل تمدید خواهد بود.‌

همچنین با این تفاهم نامه، امکان بهره‌برداری شهر فرودگاهی از شبکه ریلی و مرکز آپرین از شبکه هوایی محقق می شود.

شهر فرودگاهی باید به عنوان جزء مهمی از شهر لجستیکی دیده شود

در این زمینه رامین کاشف آذر - سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام(ره) - با بیان اینکه شرکت شهر فرودگاهی پتانسیل بزرگی برای جابه‌جایی بار و مسافر را دارد، اظهار کرد: ۱۵۰۰ هکتار منطقه آزاد و ۳۵۰۰ هکتار منطقه ویژه در فرودگاه امام (ره) داریم که ظرفیت بسیار خوب و بزرگی است.

وی افزود: برنامه ما این است که کسب و کارهای مرتبط با لجستیک و زنجیره تامین در فرودگاه تقویت شود و درآمدها و ظرفیت ها را به بخش لجستیک معطوف کنیم.

کاشف آذر تصریح کرد: بدون ایجاد شرکت های شخص ثالث در لجستیک نمی توانیم کار خاصی انجام دهیم و نیاز به زیر ساخت لازم در این بخش داریم. این زیرساخت در حجم زیادی در فرودگاه موجود است و به نظر می رسد شهر فرودگاهی باید به عنوان جز مهمی از شهر لجستیکی دیده شود.

وی عنوان کرد: در این تفاهم‌نامه به ریل وصل می شویم و تمام مشکلاتی که داریم برطرف خواهد شد و می توانیم بگوییم در کشور سیستمی داریم که فرودگاه، بندرخشک، جاده و ریل دارد و شرایط برای ایجاد لجستیک پیشرفته فراهم خواهد شد.

شرط دستیابی به ترانزیت ۴۰ میلیون تنی

در ادامه این مراسم جبارعلی ذاکری - مدیرعامل راه آهن - گفت: دستیابی به ترانزیت ۴۰ میلیون تنی که در برنامه هفتم توسعه پیش بینی شده است با هماهنگی بین بخشی، تکمیل زیرساخت ها و مدیریت واحد محقق خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه این تفاهم نامه در جهت افزایش میزان باری است که از طریق شبکه های ریلی و هوایی اتفاق می افتد، اظهار کرد: قطعا با هم افزایی بین مدهای حمل ونقلی و ترکیب آنها با یکدیگر با راه اندازی شهر لجستیک، بین سه مد ریلی، هوایی و جاده هماهنگی ایجاد خواهد کرد.

وی افزود: اهمیت بارهای بین المللی برما پوشیده نیست‌. در حوزه ترانزیت، صادرات و واردات نیازمند حمل ونقل ترکیبی هستیم که بسته به مسافت، مبدا و مقصد نیازمند یکی از مدهای حمل و نقلی است و طبیعتا هماهنگی بین مدها کمک خواهد کرد تا در حداقل زمان و هزینه به بهترین شکل این حمل ونقل انجام شود.

مدیرعامل راه آهن تصریح کرد: رئیس جمهور در روزهای گذشته در بازدید از بندر خشک آپرین تاکید بسیاری توسعه فعالیت های حمل و نقلی بین المللی و همچنین استفاده از هوش مصنوعی و سامانه های هوشمند در حمل و نقل کالا داشتند و تاکید دیگری نیز بر یکپارچه سازی سامانه های حمل و نقلی کردند که این اتفاق در وزارت راه و شهرسازی با تاکید مقام عالی وزارت خواهد افتاد و امیدوارم روزی برسد که سامانه مشترک داشته باشیم. یعنی اگر باری قرار است از چند مد حمل و نقلی برای رفتن از مبدا به مقصد استفاده کند صاحب کالا از یک سامانه تعرفه ای واحد تبعیت کند.

وی بیان کرد: گاها شاهد هستیم که عدم شفافیت برای برخی صاحبان کالا باعث شده جابه جایی به سمت جاده برود. در حالی که مدهای حمل و نقلی دیگری در اولویت هستند. امیدوارم در راه آهن و معاونت حمل و نقل وزارت راه در جهت پیگیری سامانه های مشترک گام های خوبی برداشته شود.

ذاکری گفت: سال گذشته با اراده ای که شکل گرفت نشان داد که می شود ترانزیت را با یک هماهنگی اولیه افزایش داد و سال گذشته بار ترانزیتی کشور به ۲۰ میلیون تن رسید که حدود ۲.۵ میلیون تن ریلی، حدود ۱۷ میلیون تن جاده ای و مابقی هوایی بود. این نشان می دهد که برای دستیابی به افق برنامه هفتم توسعه که ترانزیت ۴۰ میلیون تنی را پیش بینی کرده است نیازمند همکاری بین واحدها و هماهنگی بخش های مختلف به جز مجموعه های فعال در بخش حمل و نقل و مدیریت واحد نیاز است. همچنین نیاز است زیرساخت ها نیز تکمیل شود.

وی افزود: شهر لجستیکی به عنوان یک منطقه آزاد مطرح می شود امیدواریم بتوانیم از بخشی تسهیلاتی این مناطق بهره مند شویم و بتوانیم با یک افق مثبت کار را پیش ببریم.

مدیرعامل راه آهن در پایان گفت: شهر لجستیک ارتباطات زائد درون شهری را حذف می کند و باعث کاهش فشار بر زیرساخت های شهری خواهد شد. از طرفی مرکز نوآوری لجستیک نیز در آن شکل خواهد گرفت تا الگویی برای سایر بخش های دیگر نیز باشد.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی