دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ 03 November 2025
دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸
کد خبر: ۱۰۵۵۹۸

گوسفند کیلویی ۳۲۰ هزار تومان؛ قیمت واقعی گوشت قرمز چقدر است؟

گوسفند کیلویی ۳۲۰ هزار تومان؛ قیمت واقعی گوشت قرمز چقدر است؟
مدیرعامل اتحادیه دام سبک، قیمت منطقی هرکیلو لاشه درب کشتارگاه را ۶۸۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: قیمت گوشت برای مصرف کننده بسته به مناطق خرید، قطعه بندی گوشت، هزینه حمل، بسته بندی و ... دارد. از این رو نمی توان نرخ مصوبی اعلام کرد.

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز؛ افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: در حال حاضر قیمت هرکیلو بره نر ۳۲۰ تا ۳۵۰ هزارتومان در نقاط مختلف کشور است که متاسفانه گوشت بدون تبعیت از نرخ دام با قیمت های بالایی در مغازه ها عرضه می شود که این‌گرانی ارتباطی به دامدار ندارد.

به گفته وی، با توجه به تقاضای بازار، دام وجود دارد و کمبودی در زمینه عرضه نداریم، اما بدلیل شرایط تامین نهاده های دامی شاهد کشتار دام های مولد هستیم.

به نوشته خبرآنلاین، *صدردادرس با بیان اینکه مسئولان برای تنظیم بازار تنها بدنبال واردات گوشت هستند، افزود: مسئولان تنها دامداران را مقصر نوسانات قیمت گوشت و دام‌می دانند، از این رو بدنبال واردات گوشت هستند که با این وجود جای این سوال مطرح است که چرا به جای واردات گوشت اقدام به واردات نهاده های دامی نمی کنند تا صنعت دامپروری کشور از بین نرود.

وی قیمت منطقی هرکیلو لاشه درب کشتارگاه را ۶۸۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: قیمت گوشت برای مصرف کننده بسته به مناطق خرید، قطعه بندی گوشت، هزینه حمل، بسته بندی و ... دارد. از این رو نمی توان نرخ مصوبی اعلام کرد.

صدردادرس با اشاره به آینده بازار گوشت گفت: با استمرار روند فعلی تامین نهاده های دامی، آینده بازار گوشت مطلوب نخواهد بود و مسئولان مربوطه علت کمبود نهاده دامی برای دام سبک را اولویت گاو شیری و مرغ مطرح می کنند، از این رو  مسئولان نباید انتظار داشته باشند که قیمت گوشت تغییری داشته باشد.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

سه شرط رهبری برای برقراری رابطه با آمریکا

اگر اضطراب ادامه پیدا کند ... | دبستانی‌ها چرا دیگر مدرسه را دوست ندارند؟

رئیس فدراسیون والیبال: شریان‌های اصلی مغزی صابر کاظمی دچار پاره‌گی شده

علی ربیعی، دستیار رئیس‌جمهور: خیال برخی افراد تا هزینه‌ای سنگین برای جامعه و نظام به وجود نیاید، راحت نمی‌شود | این چه سیاستی است که هم مردم را ناراضی می‌کند و هم حافظ امنیت نیست؟ | ۸۵٪ مردم فیلترشکن دارند، امنیت کجاست؟!

وزیر جنگ ترامپ از منطقه غیرنظامی میان دو کره بازدید کرد

حکم پرونده تعاونی اعتباری مولی‌الموحدین اجرا شد

قالیباف: طرح کالابرگ الکترونیکی باید در آبان ماه اجرا شود؛ ابتدا برای ۳ دهک پایین جامعه و سپس برای برای همه ۷ دهک

واشنگتن در فکر اعزام نیرو به خاک مکزیک

جورج کلونی: جایگزینی جو بایدن با کامالا هریس در انتخابات ریاست‌جمهوری اشتباه بود

پیگیری احراز شهادت ۱۵۴ شهید و جان‌باخته محیط‌بان در دستور کار قرار دارد

افزایش سریع موارد تب دنگی در پایتخت ویتنام

وزارت دفاع روسیه: ۳۶۵ پهپاد اوکراینی سرنگون شد

یکتا ناصر: اتهام پژمان جمشیدی با عقل جور درنمی‌آید!

تقاضای بیت‌کوین و اتریوم کاهش یافت؛ آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان

پیشنهاد سردبیر
زندگی