۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۷:۱۳
چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۰
کد خبر: ۱۰۶۷۶۴

واکنش عجیب انجمن صنایع لبنی به گرانی‌های روزانه قیمت لبنیات

واکنش عجیب انجمن صنایع لبنی به گرانی‌های روزانه قیمت لبنیات
سخنگوی انجمن صنایع لبنی در واکنش به گرانی‌های اخیر، با لحنی متهورانه اعلام کرد: گران می‌کنیم و نیاز به متولی نداریم. این در حالی است که صنایع لبنی از شیر یارانه‌ای استفاده می‌کنند.

 

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز؛ افزایش‌های پی‌درپی قیمت لبنیات در ماه‌های اخیر موجب نارضایتی مصرف‌کنندگان شده است؛ موضوعی که گلایه‌های متعددی را درباره اختلاف قیمت یک کالای واحد در فاصله تنها چند روز، به‌ویژه در محصولاتی مانند پنیر و شیر، به همراه داشته است.

تسنیم نوشت: بررسی میدانی نشان می‌دهد یک نوع پنیر تولید ۵ آبان ۱۴۰۴ با قیمت ۸۸ هزار و ۹۰۰ تومان عرضه شده، اما همان محصول با تاریخ ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به قیمت ۹۹ هزار و ۶۰۰ تومان فروخته شده است؛ یعنی تنها طی ۱۰ روز حدود ۳۰ هزار تومان افزایش قیمت. گزارش‌های مشابه از بازار لبنیات نشان می‌دهد برخی کالاها طی دو ماه اخیر سه بار افزایش قیمت را تجربه کرده‌اند.

این در حالی است که طبق قانون، هر سال با افزایش نرخ شیر خام باید قیمت چهار قلم کالای پرمصرف لبنی شامل شیر بطری کم‌چرب، شیر کیسه‌ای کم‌چرب، ماست ۲.۵ کیلویی کم‌چرب و پنیر ۴۰۰ گرمی UF به‌صورت مصوب دولتی تعیین شود، اما با وجود گذشت حدود شش ماه از افزایش نرخ شیر خام، هنوز قیمت مصوب این چهار قلم اعلام نشده و کالاها چندین مرتبه گران شده‌اند.

در واکنش به این شرایط، سخنگوی انجمن صنایع لبنی اظهار داشت: اگر توانستند مرغ و تخم مرغ را به قیمت قبل بفروشند، لبنیات را نیز با تورم قریب ۴۰ درصدی به قیمت قبل می‌فروشد.

وی افزود: در قیمت گذاری لبنیات نباید قیمت گذاری صورت گیرد برای اینکه صنعت لبنیات  رقابتی است نیاز نداره به متولی خاص ندارد.

پاسکاری مسئولیت‌ها میان سازمان حمایت و وزارت جهادکشاورزی

لطفی سرپرست اداره نظارت بر محصولات کشاورزی سازمان حمایت در این ارتباط اظهار داشت: با توجه به تغییرات هزینه‌های تولید، موضوع قیمت‌گذاری به وزارت جهاد کشاورزی منعکس شده و این وزارتخانه اعلام کرده است که نظرش همچنان بر قیمت‌گذاری همان چهار قلم کالای پرمصرف است  ما نیز آمادگی داریم قیمت‌ها را محاسبه و اعلام کنیم.

محسن حسنی مقدم رییس بازرگانی داخلی و تنظیم بازار وزارت جهادکشاورزی  نیز در واکنش به اظهارات سازمان حمایت اظهار داشت: با توجه به اینکه مرجع تشخیص اینکه ذائقه مردم، وزارت جهاد کشاورزی نیست! و انجام این کار زمان بر بود،   خواستار تداوم روال ۱۳ سال گذشته شدیم تا بر اساس چهارچوب و ضوابط موجود قیمت گذاری صورت گیرد.

در همین حال، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان طی مکاتبه‌ای به شرکت‌های لبنی اعلام کرده است که هرگونه افزایش قیمت بدون طی مراحل قانونی، تخلف محسوب می‌شود و مشمول پیگرد خواهد بود.

گردنکشی انجمن صنایع لبنی علیه مردم و قانون

بنابراین گزارش، نکته حاضر اهمیت در این ارتباط، استفاده صنایع لبنی از شیر یارانه ای برای تولید محصولات لبنی است و در نتیجه باید محصولات خود را بر اساس قیمت گذاری دولت به بازار عرضه کنند اما اظهارات جدید سخنگوی انجمن صنایع لبنی نشان از گردن کشی این انجمن دارد.

از نکات تاسف بار در این خصوص نیز آن است که همین محصولات لبنی یارانه ای که سهم مردم است به راحتی و آزادانه به بازار های صادراتی با ارز آزاد عرضه می‌شود  و حتی ارز آن نیز به کشور بر نمی‌گردد.

با توجه به بی‌عملی دولت در این خصوص، شاید زمان آن باشد که دستگاه‌های نظارتی و قوه قضائیه به عنوان مدعی‌العموم به این موضوع ورود داشته باشد.

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پارس‌خودرو سهند CNG را کلید زد/ پیمایش ۷۰۰ کیلومتری با ترکیب بنزین و گاز
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی