پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ 19 February 2026
شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
کد خبر: ۱۱۰۵۵۹

حاجی‌بابایی: جنگ رسانه‌ای مهم‌ترین میدان نبرد دشمن علیه ایران است

حاجی‌بابایی: جنگ رسانه‌ای مهم‌ترین میدان نبرد دشمن علیه ایران است
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با هشدار درباره گسترش فعالیت بیش از ۲۵۰ شبکه فارسی‌زبان علیه جمهوری اسلامی گفت: امروز نبرد اصلی در عرصه رسانه شکل گرفته و هدف آن تضعیف امید و باور مردم است؛ هر کشوری که در این میدان موفق‌تر عمل کند، آینده را در اختیار خواهد داشت.

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز، حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، روز شنبه در نشست شورای اداری استان زنجان با محوریت «جهاد ملی تبیین»، با اشاره به ضرورت تقویت روحیه جوانمردی و پایبندی به آرمان‌ها در جامعه گفت: کشور نیازمند مردانی است که در خط مقدم دفاع از مردم باشند و در مسیر حقیقت کوتاه نیایند. به گفته او، مردم ایران از جنس مقاومت و شهادت هستند و این هویت دینی و ملی باید حفظ و تقویت شود.

او با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی استان زنجان، این استان را یکی از مناطق پرافتخار کشور دانست و گفت: در ارزیابی بودجه‌های کلان، زنجان در میان ۱۰ استان برتر قرار دارد که نشان‌دهنده قابلیت‌های بالای آن در حوزه‌های اقتصادی و عمرانی است.

حاجی‌بابایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رفتار سیاسی ایالات متحده تصریح کرد: آمریکا تلاش دارد اروپا را تحت سلطه خود نگه دارد و در این مسیر، سیاست‌های تحکمی را پیش می‌برد. او اظهار داشت: «ترامپ را می‌توان داعش مدرن نامید؛ نمادی از خشونت سازمان‌یافته که اهداف اقتصادی و سلطه‌جویانه خود را در پوشش سیاست دنبال می‌کند.»

او با تحلیل بنیان تمدنی جمهوری اسلامی افزود: ایران بر سه پایه استوار است — تمدن چند هزار ساله، اسلام ناب محمدی (ص) و ایمانی که در تار و پود مردم ریشه دارد. این سه مؤلفه ایران را در مسیر یک جهش تمدنی بزرگ قرار داده‌اند. او با اشاره به تأکید رهبر انقلاب بر نزدیک شدن به قله پیشرفت گفت: همین روند موجب نگرانی آمریکا و تلاش برای بازدارندگی ایران شده، اما در عمل به استحکام بیشتر ملت انجامیده است.

نایب رئیس مجلس با اشاره به هم‌افزایی مثبت بین دولت، مجلس و دیگر قوا تأکید کرد: این هماهنگی به‌معنی نبود اختلاف‌نظر نیست، بلکه نشانه انسجام برای حل مشکلات کشور است. وی افزود: «قدرت جمهوری اسلامی در منطقه تثبیت شده و ایران با تکیه بر ایمان مردم، قدرتی شکست‌ناپذیر دارد.»

حاجی‌بابایی وضعیت اقتصادی کشور را نیز بررسی کرد و گفت: ریشه اصلی مشکلات معیشتی کمبود منابع نیست، بلکه ضعف در مدیریت است. به گفته او، مجلس و دولت در تلاش‌اند تا با اصلاح ساختار یارانه‌ها، مردم را در متن اقتصاد قرار دهند. او از افزایش ۲۱ تا ۴۳ درصدی حقوق‌ها و توسعه طرح کالابرگ الکترونیکی به‌عنوان نمونه‌هایی از این روند یاد کرد که با هدف حمایت واقعی از اقشار متوسط و ضعیف اجرا می‌شود.

او همچنین با اشاره به جنایت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه تأکید کرد: جهان امروز با مردم مظلوم فلسطین همدلی می‌کند و این اقدامات برای عاملان آن جز بی‌اعتباری و رسوایی جهانی به همراه نداشته است. به گفته او، «هرچقدر آمریکا خود را ابرقدرت بنامد، در میدان عمل ناتوان از تحقق وعده‌هایش است.»

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
بیت‌کوین در ایستگاه «ترس شدید»؛ آیا اصلاح بزرگ رو به پایان است؟
دوراهی سرمایه‌گذاری در بازار فلز زرد؛ طلا بخریم یا سکه؟
ابهام در حذف یارانه زوج‌های کارمند؛ درآمد یا دارایی، کدام ملاک است؟
نقشه راه تغذیه در ماه رمضان
شبنم نعمت‌زاده به زندان بازنگشت | املاک وثیقه به مزایده رفت
توقف نوسان قیمت طلا در بازار جهانی
۶۰ لیتر سهمیه بنزین اسفند بامداد جمعه شارژ می شود
ادعای تازه ترامپ درباره ایران در میانه گزارش‌ها از پیشرفت مذاکرات
تهدید آمریکا علیه عراق بر سر انتخاب نوری المالکی
محدودیت روادید آمریکا علیه ۱۸ مقام ایرانی و خانواده هایشان
فریدمن: تمرکز نتانیاهو بر ایران انحراف افکار عمومی است
سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز درباره اقدام علیه ایران تصمیم نگرفته است
تأکید پلیس بر ممنوعیت حمل چاقوی نامتعارف
لرزش بوشهر در نخستین ساعات صبح؛ عسلویه ۴.۳ ریشتر لرزید
ادامه مخالفت ها در کنگره آمریکا با سیاست های جنگ طلبانه ترامپ علیه ایران
پزشکیان: مدیران مقصر مشکلات کشور هستند
پزشکیان: مدیران مقصر مشکلات کشور هستند
دیدار ترامپ با مشاوران ارشد با محور ایران
رویترز: ایران امروز آزمایش موشکی انجام می‌دهد
وال‌استریت‌ژورنال: فروش بسته بزرگ تسلیحاتی آمریکا به تایوان در وضعیت مبهم قرار گرفت
زاکربرگ در دادگاه لس‌آنجلس درباره اعتیاد نوجوانان به اینستاگرام بازجویی می‌شود
مذاکرات صلح روسیه و اوکراین در ژنو بدون نتیجه پایان یافت
وزیر انرژی آمریکا: به هر شکل ممکن جلوی دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را می‌گیریم
بلومبرگ: ترامپ فعلاً گزینه حمله نظامی به ایران را کنار گذاشت
بارزانی در دیدار با مقام آمریکایی: عراق باید مستقل تصمیم بگیرد
پارلمان ترکیه طرح صلح با پ‌ک‌ک را تصویب کرد
گراهام در ابوظبی: قدرت‌گیری ایران می‌تواند توافق ابراهیم را نابود کند
آیت‌ الله سیستانی پنجشنبه را آغاز ماه رمضان اعلام کرد
ای‌بی‌سی‌نیوز: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های بانکی و نفتی ایران است
حذف دهک بندی از یارانه | اعلام معیار‌های جدید دریافت
پارس خودرو پیشرو در عمل؛ آغاز تحویل پارس نوآ ۱۰ ماه زودتر از تعهد رسمی
دیدار عراقچی و وزیر خارجه عمان در ژنو | مذاکرات ایران و آمریکا وارد مرحله تازه شد
زمان پرداخت عیدی بازنشستگان لشکری مشخص شد
پاسخ قالیباف به رسایی: من پیک جنابعالی هستم؟!
برگزاری مذاکرات ایران و آمریکا در سفارت عمان در ژنو
بازگشت طلای جهانی به کف ۵ هزار دلار | رشد قیمت سکه در تهران
هشدار جدی بذرافشان درباره خرید آنلاین طلا
رویترز: ناوگروه آبراهام لینکلن در سواحل عمان مشاهده شد
پایان دور دوم مذاکرات ژنو؛ عمان از پیشرفت ملموس ایران و آمریکا خبر داد
لیندسی گراهام: جنگ با ایران یعنی آسیب قطعی به نیرو‌های آمریکا
سی‌ان‌ان از تمدید استقرار نیرو‌های نظامی آمریکا در خاورمیانه خبر داد
پیش‌بینی مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا از توافق ایران و آمریکا
برگزاری رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» توسط نیروی دریایی سپاه
پیشنهاد سردبیر
زندگی