سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ 21 October 2025
شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
کد خبر: ۷۴۹۴۸

بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به کدام کالا است؟

بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به کدام کالا است؟
 طبق اعلام مرکز آمار ایران، متوسط قیمت ۵۳ قلم از کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در اردیبهشت ماه منتشر شده که بر اساس آن بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام گوشت گوسفند، گاو و گوساله بوده و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به گروه مرغ ماشینی است.

طبق اعلام مرکز آمار ایران،متوسط قیمت ۵۳ قلم از کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در اردیبهشت ماه منتشر شده که بر اساس آن بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام «گوشت گوسفند» با ۴.۵ درصد و  «گوشت گاو و گوساله» با ۱.۳ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به «مرغ ماشینی» با ۳.۸- درصد است.

تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:

نان و غلات

در این گروه، اقلام «رشته آش» با ۱۵ درصد و «برنج ایرانی درجه یک» با ۳.۵ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام «گوشت گوسفند» با ۴.۵ درصد و «گوشت گاو و گوساله» با ۱.۳ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به «مرغ ماشینی» با ۳.۸- درصد  است.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «لیمو ترش» با ۱۱.۷ درصد، «پرتقال» با ۸.۳ درصد است و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به «هندوانه» با ۲۱.۹- درصد است.

سبزیجات و حبوبات

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «گوجه فرنگی» با ۱۴.۷ درصد، «سیب زمینی» با ۱۳.۶ درصد و «هویج فرنگی» با ۱۲.۱ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به  «خیار» با ۷.۷- درصد و «بادمجان» با ۵.۳- درصد است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «چای خارجی بسته‌ای» با ۵.۱ درصد، «قند» با ۵.۰ درصد و «شکر» با ۳.۷ درصد است.

گفتنی است؛ در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، از ۵۳ قلم خوراکی منتخب در نقاط شهری، تعداد ۲۲ قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه‌ای نقاط شهری کشور (۳۱.۶ درصد) داشته‌اند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

سنای آمریکا تحریم روسیه را به طور موفقت تعلیق کرد

عارف: نباید برای خوشایند مسئولان داده‌ها دستکاری شود

شاخص بازار بورس؛ سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

معاون ترامپ در سفر دوروزه وارد اسرائیل شد

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

واکنش سخنگوی دولت به اظهارات اخیر دبیر ستاد امر به معروف استان تهران در زمینه تشکیل اتاق وضعیت حجاب و به‌کارگیری ۸۰ هزار نفر آمر به معروف در تهران: شورای عالی امنیت ملی عالی‌ترین مرجع تصمیم‌گیری کلان و امنیتی کشور است

توافق آمریکا و اسرائیل بر سر نمونه آزمایشی مقابله با تونل‌ها در رفح

نظر نبیه‌بری درباره مذاکرات پیشنهادی آمریکا برای مذاکرات مستقیم میان لبنان و اسرائیل

جزئیات دست‌درازی آقای سوپراستار به دختر ۲۰ساله؛ دست و پایم را بست و به من تجاوز کرد

قیمت طلا و سکه در بازار؛ سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

چمران: تاکسی‌های پلاک شهرستان نمی‌توانند در تهران کار کنند

چرا روسیه نمی‌تواند شریک ایران باشد؟

مرگ دلخراش ۲ عابر پیاده در تاریکی بامداد

تایید بازداشت بازیگر مشهور ایرانی به اتهام تجاوز

پیشنهاد سردبیر
زندگی