۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۳:۱۴
يکشنبه ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۱
کد خبر: ۷۶۷۸۷

دستور دادستانی درباره استانداردسازی محصولات یک خودروساز تا پایان سال

دستور دادستانی درباره استانداردسازی محصولات یک خودروساز تا پایان سال
دادستان تهران مانع از تعطیلی "شرکت زامیاد" شد.

 دادستان تهران گفت: مقرر شده بود که تولید محصولات شرکت زامیاد تا تاریخ ۳۱ تیرماه متوقف شود که این امر منتهی به تعطیلی کارخانه می‌شد. شرکت خودروسازی فرصت یافت تا پایان سال مشکل اخذ استاندارد محصولات را رفع کند.

 علی صالحی؛ دادستان تهران به همراه معاونین، مدیران سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت و استاندارد استان تهران و مدیرعامل و مدیران شرکت‌های خودروسازی، از شرکت خودروسازی زامیاد بازدید کرد.

در ابتدای این بازدید، دادستان تهران با مدیران برخی شرکت‌های خودروسازی گفت‌وگو و دستورات لازم را در جهت رونق تولید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در کشور و توان متخصصان داخلی، صادر کرد.

در ادامه صالحی به همراه مدیران حاضر از خطوط تولید کارخانه و محصولات نهایی بازدید و از روند تولید خودروهای این شرکت مطلع و بر ارتقای کیفیت محصولات، عدم تحمیل هزینه‌های زاید بر مصرف‌کننده نهایی، داخلی‌سازی قطعات و ایجاد تنوع در تولیدات، تأکید کرد.

صالحی گفت: توقف تولید، بدون تأمین محصول جایگزین، به صنعت حمل و نقل کشور ضربه وارد کرده و موجبات افزایش قیمت خودروهای تجاری کامیونت و وانت‌بار، افزایش کرایه حمل و نقل و به تبع آن کالاها را فراهم می‌آورد.

وی اضافه کرد: الزاماتی که توسط سازمان ملی استاندارد در مورد خودروها مطرح می‌شود، اخلال در تولید نیست؛ بلکه هدف آن‌ تولید خودروی استاندارد و ارتقای ایمنی، متناسب با نیاز مردم است تا شاهد کاهش تلفات جانی و مالی باشیم و مردم بتوانند از خودروهای با کیفیت داخلی استفاده کنند.

وی افزود: کمبود وسایل نقلیه ویژه حمل و نقل بار، منتهی به افزایش قیمت کالاها و تورم می‌شود، بنابراین استمرار تولید این قسم خودروهای راهبردی، می‌بایست در اولویت برنامه‌ریزی و مورد توجه خودروسازان و مدیران اجرایی باشد.

دادستان تهران اظهار کرد: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ توسط رهبرمعظم انقلاب اسلامی مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم و به منظور تحقق شعار سال، بایستی با تمام قوا از اقدامات منتهی به ضربه به تولید و اشتغال جلوگیری شود، در این شرکت خودروسازی نیز چهار هزار نیرو به صورت مستقیم شاغل هستند و تامین‌کننده‌ها و شرکت‌های وابسته نیز وجود دارند که بایستی از بیکاری نیروهای شاغل آنها جلوگیری شود.

وی با اشاره به مهلت ابلاغی به منظور استانداردسازی افزود: موعد زمانی معینی با نظارت دادستانی تهران جهت ارتقا و نیل به استانداردهای ۸۵ گانه که سه مورد آن عملیاتی نشده است به این شرکت خودروساری داده می‌شود و می‌بایست گزارش پیشرفت اقدامات را ماهیانه به این دادستانی وسازمان ملی استاندارد ارائه تا روند تکمیل مراحل استانداردسازی تحت رصد و نظارت دقیق قرار گیرد.

صالحی در مورد ارزیابی بازدید انجام شده گفت: در این شرکت شاهد این بودیم که جوانان متخصص، اقدامات قابل توجهی در افزایش تولید، ارتقای کیفیت و تولید محصولات جدید انجام دادند.

وی با اشاره به مشکلات مطرح شده در این شرکت خودروسازی بیان کرد: مدیرعامل شرکت در جلسه‌ دیروز ملاقات مردمی مشکلات خود را با رئیس قوه قضاییه مطرح کرد؛ رئیس قوه قضاییه هم به اینجانب دستوری مبنی بر بازدید میدانی صادر کردند. کمتر از ۲۴ ساعت از دستور صادره، بازدید از شرکت و بررسی مشکلات اعلامی صورت پذیرفت و جلسه‌ای با مدیران مرتبط به‌منظور چاره‌اندیشی درمورد مشکلات همزمان با بازدید برگزار شد.

صالحی در پایان اعلام کرد: مقرر شده بود که تولید محصولات این شرکت تا تاریخ ۳۱ تیرماه متوقف که این امر منتهی به تعطیلی کارخانه می‌شد؛ لیکن اولویت‌ها بررسی و با جمع‌بندی نقطه نظرات، شرکت خودروسازی مکلف شد تا پایان سال و با اعلام ماهیانه میزان پیشرفت، برای حل مشکل اخذ استاندارد محصولات اقدام کند.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی