پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۴ 02 October 2025
دوشنبه ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۱
کد خبر: ۸۰۹۹۳

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تغییر موضع روسیه درباره کریدور زنگزور

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تغییر موضع روسیه درباره کریدور زنگزور
سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری امروز خود در پاسخ به سوالی در مورد تحولات اخیر قفقار و همچنین موضوع کریدور زنگزور و برخی از حاشیه‌های ایجاد شده در پی اظهارات مقامات روسیه در این ارتباط گفت: من توصیه می‌کنم که به متن دقیق اظهارات مقامات روسیه در این ارتباط توجه کنید و  آن اظهارات را مبنای تحلیل و اظهار نظر قرار دهید.

به گزارش فراز؛ ناصر کنعانی در بخشی از پاسخ خود به این سوال با تاکید بر اینکه برخی از کشورهای فرامنطقه‌ای تلاش می‌کنند که ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه ایجاد کنند، اظهار کرد: ما از تقویت سازوکارهای منطقه‌ای مبتنی بر الگوهای موجود از جمله الگوی ۳+۳ حمایت می‌کنیم.

کنعانی همچنین با اشاره به سیاست همسایگی جمهوری اسلامی ایران و تاکید تهران بر گسترش صلح و ثبات در منطقه قفقاز ادامه داد: ما از رفع انسداد از مسیرهای مواصلاتی در چهارچوب استقلال، تمامیت ارضی و حاکمیت کشورهای منطقه و رعایت منافع متقابل کشورها استقبال می‌کنیم و مخالفت خود را با تحمیل تغییرات ژئوپلتیک و مرزی که با استقلال، تمامیت ارضی و حاکمیت سیاسی کشورهای منطقه مغایرت داشته باشد، اعلام می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر
زندگی