دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ 08 December 2025
يکشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶
کد خبر: ۸۲۳۸۱

پیشنهاد سردار رادان به خودروسازان داخلی: خودتان و خانواده‌هایتان از خودرو‌هایی که تولید می‌کنید استفاده کنید تا ضریب اعتماد به خودرو‌های داخلی مشخص شود

پیشنهاد سردار رادان به خودروسازان داخلی: خودتان و خانواده‌هایتان از خودرو‌هایی که تولید می‌کنید استفاده کنید تا ضریب اعتماد به خودرو‌های داخلی مشخص شود
 فرمانده کل انتظامی خودروهای ناایمن را عامل ۶۰ درصد تصادفات فوتی دانست و گفت: پیشنهاد می دهم خودروسازان خودشان و خانواده هایشان از خودروهایی که تولید می کنند استفاده کنند تا ضریب اعتماد به خودروهای داخلی مشخص شود.

سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور، در یک گفتگوی تلویزیونی اظهار کرد: ما به مردم قول داده‌ایم که آسایش خود را فدای آرامش مردم کنیم و تامین امنیت یکی از مباحث ایجاد آرامش برای مردم است. برای امنیت مردم باید دغدغه‌های مردم را باخبر می‌شدیم به همین دلیل نظرسنجی‌های مختلفی انجام شد تا دغدغه‌های مردم در مسائل امنیت عمومی فراهم شود.

وی با بیان اینکه سرقت، معتادان متجاهر و ترافیک جزو سه اولویت اول مردم بود؛ گفت: به همین دلیل برنامه‌ای برای امنیت عمومی مردم آماده کرده ایم و اکنون به سمتی رفته‌ایم که کارنامه قابل قبولی را در این زمینه به مردم ارائه بدهیم.

رادان با اشاره به طرح استفاده پابند الکترونیک برای مجرمین سابقه‌دار، بیان کرد: موضوع سارقین به ویژه افرادی که شغل آنها سرقت شده است نیاز به کنترل ویژه داشتند چراکه دیده شده فردی ۱۰ بار سرقت کرده است، اما باز بعد از آزادی اقدام به سرقت کرده است! به همین دلیل در ابتدا در ۳ استان به صورت آزمایشی از پابند‌های الکترونیک استفاده کردیم و مشاهده کردیم که آمار سرقتی که نسبت به سال گذشته ۱۹ درصد افزایش داشته است؛ در پایان ۱۴۰۲ نه تنها آن ۱۹ درصد را به صفر رساندیم بلکه ۶ درصد هم کاهش داشته است.

فرمانده کل انتظامی با بیان اینکه اکنون می‌توانیم بگوییم ۲۵ درصد سرقت کاهش سرقت و کشف وقوع سرقت ۱۴ درصد افزایش داشته است، گفت: بازدارندگی پابند‌ها بسیار مثبت بود و نتیجه آن را هم در ماموریت اربعین دیدم. البته مالخر‌ها هم در این طرح مورد توجه قرار گرفت و عملیات‌های زیادی در ارتباط با مالخران انجام شد.

وی ادامه داد: در نظر داریم تا سال آینده ۴۰ هزار پابند الکترونیک را برای مجرمان سابقه دار استفاده کنیم، اما نباید از تکلیف شهروندی غافل شد و مسئولیت مردم در این زمینه را هم فراموش کرد.

رادان با اشاره به شهدای فراجا تصریح کرد: خودروی سمند دیگر برای عملیات‌های پلیس فایده ندارد و باید خودرو‌های ضدگلوله پلیس افزایش پیدا کند تا در کنار عملکرد مثبت ماموران در مقابل تروریست‌ها به آنها کمک کند تا شاهد شهادت ماموران پلیس نباشیم.

رئیس پلیس کشور با بیان اینکه در زمان حضور آمریکایی‌ها در افغانستان کشت موادمخدر زیادتر شد، گفت: بالغ بر ۲۱۸ تن کشفیات مواد مخدر از ابتدای سال تا کنون کشف شده است و مردم باید بدانند که ماموران پلیس برای کشف این موادمخدر جان خود را کف دستشان قرار داده اند.

طعنه به خودروسازان درباره وضعیت ایمنی خودروها

فرمانده کل انتظامی خودروهای ناایمن را عامل ۶۰ درصد تصادفات فوتی دانست و گفت: پیشنهاد می دهم خودروسازان خودشان و خانواده هایشان از خودروهایی که تولید می کنند استفاده کنند تا ضریب اعتماد به خودروهای داخلی مشخص شود.

وی در بخش مهمی از سخنان خود با بیان اینکه برخی از خودروهای ایرانی ارابه مرگ هستند، گفت: باید بدانیم که 50 الی 60 درصد علت تصادفات فوتی مربوط به خودروهای ناایمن است چراکه در تصادفات نتوانسته است جان سرنشین را حفظ کند؛ موضوع ایمنی خودرو در کاهش جان باختگان تصادف نقش اصلی دارند.

فرمانده کل انتظامی با گلایه از وضعیت بد ایمنی خودروهای داخلی گفت: به خودروسازان پیشنهاد میدهم خودشان و خانواده هایشان از پایین ترین مدل خودرویی که تولید کرده به مدت زیادی استفاده کنند تا مشخص شود ضریب اعتماد آنها به وسیله ای که تولید کرده اند، چقدر است؟!

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اسرائیل و قطر برای بازسازی روابط، دیدار محرمانه‌ای در نیویورک برگزار کردند

وزیر اقتصاد: اگر برخی از کالا‌ها را با نرخ دلار آزاد وارد می‌کردیم، الان قیمتش در بازار ارزانتر بود

توافق عربستان سعودی و قطر برای احداث خط آهن سریع السیر

زلنسکی در لندن در حالی که مذاکرات E۳ در حال انجام است

مازاد تجاری چین برای اولین بار به دلیل رشد اقتصادی غیرآمریکایی از مرز یک تریلیون دلار گذشت

زلزله‌ای به بزرگی ۷.۶ در ژاپن و صدور هشدار سونامی

رویترز: اتحادیه اروپا برای تقویت نیرو‌های داخلی لبنان هدف خلع سلاح حزب الله برنامه‌ریزی می‌کند

سخنگوی دولت: فروش بنزین ۵۰۰۰ تومانی از شنبه هفته آینده اجرایی خواهد شد

دلار از ۱۲۶ هزار و سکه از ۱۳۳ میلیون تومان گذشت؛ وزیر اقتصاد گفت پول نداریم

حجاب بیش از آنکه مساله دینی باشد، مساله قدرت است l هنوز فرصت آشتی وجود دارد

زلنسکی: مذاکرات سازنده، اما سخت است / ترامپ: «او هنوز پیشنهاد صلح را نخوانده است»

گوساله‌پرستان سامری، مناظره‌ی کرسنت و باقی قضایا...

امروز در تهران، شورش نان بود...

اسرائیل در سوریه دنبال چیست؟

پیشنهاد سردبیر

مقصود فراستخواه استاد جامعه‌شناسی در گفت‌وگو با فراز

حجاب بیش از آنکه مساله دینی باشد، مساله قدرت است l هنوز فرصت آشتی وجود دارد

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

زندگی