۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۳:۴۴
سه‌شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۷
کد خبر: ۸۲۹۶۰

واکنش روزنامه اصولگرا به انتقادات مسیح مهاجری از سیدحسن خمینی درباره اتباع افغان

واکنش روزنامه اصولگرا به انتقادات مسیح مهاجری از سیدحسن خمینی درباره اتباع افغان
«به ‌رغم ممانعت‌هایی که بعضا می‌شود، درب حرم امام همیشه به روی دوستان افغانستانی باز بوده و از این به بعد هم حتما همین طور خواهد بود... حجم تبلیغات بی‌دلیلی علیه مهاجران افغانستانی شکل گرفته است.»

روزنامه خراسان نوشت:  این بخشی از اظهارات اخیر سید حسن خمینی با واکنش تند  روزنامه جمهوری اسلامی به مدیرمسئولی مسیح مهاجری همراه شد: «کسی که برای اتباع افغانستانی در حرم امام جلسه می‌گذارد، به این سوال اساسی جواب بدهد که چگونه به خود اجازه می‌دهید نفوذی‌های طالبان با این همه جرم و جنایت و تهدیدهایی را که برای امنیت ملی ایران عزیز به وجود آورده‌اند با فاطمیون که همه ما قدردان آن ها هستیم مقایسه کنید؟» 


روزنامه جمهوری اسلامی بدون نام بردن از سیدحسن خمینی، به صحبت‌های وی درباره مهاجرین افغانستانی حمله کرد و ادامه داد: «چنین فردی چگونه به خود حق می‌دهد سخن حق هشداردهندگان درباره تهدیدهای اتباع غیرمجاز افغانستانی را دروغ بداند و در عین حال از انتساب خود به امام خمینی سخن بگوید؟» 


روزنامه جمهوری اسلامی همچنین سیدحسن خمینی را تهدید کرد و به وی هشدار داد: «خواص، از انگیزه شما برای حمایت از جماعت موردنظرتان جهت گرم کردن بازارتان اطلاع دارند، کاری نکنید که جزئیات آن را به اطلاع عموم برسانند. پرونده تشریفاتی ساختن حرم امام ساده‌زیست، جهت درس گرفتن از روزگار برای شما کافی نیست؟!»

اما این واکنش تند از جهات مختلف دور از انتظار  بود. نخست شاید کمتر کسانی در کشور باشند که در حوزه رسانه و مطبوعات حضور داشته و همزمان در کسوت روحانیت نیز باشند. از این منظر از حجت الاسلام مسیح مهاجری که خود از شمار روحانیون و مبلس به لباس روحانیت  است توقع نمی رفت که  این ادبیات را  نسبت به یک از چهره های شناخته شده کشوری که از قضا هم لباس و هم صنف ایشان است تایید کند.


از دیگر سو کجای اظهارات سید حسن خمینی منافی اندیشه های امام (ره) و یا قانون اساسی جمهوری اسلامی بود . اگر انتقادی به حضور مهاجران غیر قانونی یا رفتار های رادیکال طالبان دارید، کاملا درست است و این سر جای خود؛ اما این دلیل نمی شود که اگر کسی نسبت به حجم تبلیغات دروغین علیه مهاجران افغانی انتقاد کرد شما او را با ادبیاتی تهدید آمیز از او انتقاد کنید.


آقای مهاجری از شما که خود را پیروی اندیشه های امام (ره) می دانید جای تعجب دارد! مگر نه این که بنیان گذار کبیر انقلاب، مرزی برای اسلام نمی شناخت و هر کس که به اسلام ناب محمدی باور داشت او را هموطن خود می دانست، آیا آن مهاجر افغانستانی که به زیارت مرقد امام خمینی (ره) می آید و به روان پاک او عرض ادب می کند؛ باید درب‌های حرم بر روی او بسته شود؟ امیدوارم آن طور که برخی رسانه ها از جمله کیهان مدعی هستند شما جزو آن دسته از اصلاح طلبان رادیکالی نباشید که از اظهارات انقلابی و عقلانی چند وقت اخیر  سید حسن خمینی ناراحت شده اید و حالا دارید این‌گونه از خجالت او در می آیید!  اما همزمان با ایراد سخنان اصولی و قاعده مند سید حسن خمینی چه در موضوع مهاجرین افغانی و چه تحلیل دقیق او درباره تحولات غرب آسیا ، توقع می رفت که حداقل روزنامه جمهوری اسلامی به عنوان یک رسانه اصلاح طلب به حمایت از او بپردازد نه این که این چنین او را به باد نقد بگیرد. 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
پیشنهاد سردبیر
زندگی