۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۰:۰۲
چهارشنبه ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۸
کد خبر: ۸۳۵۷۲

قیمت این خودرو در بازار ۱.۵ میلیارد ریخت

قیمت این خودرو در بازار ۱.۵ میلیارد ریخت
رئیس پیشین اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران ضمن تشریح آخرین قیمت انواع خودروهای داخلی، مونتاژی و وارداتی از تداوم ضعف عرضه خودروهای داخلی خبر داد.

سعید موتمنی در تشریح آخرین وضعیت بازار خودرو گفت: افزایش قیمت ارز در هفته‌های اخیر قیمت خودروهای وارداتی را افزایش نداد این در حالی است که همواره افزایش قیمت ارز به گران‌تر شدن این خودروها می‌انجامید و در میان محصولات وارداتی انواعی که واردات آنها از سال گذشته تاکنون افزایش داشته کاهش قیمت داشتند به طور مثال محصولات کرولا از رنج قیمت ۴میلیارد تومان به حوالی ۲.۵ میلیارد تومان افت داشته است. 

وی  افزود: تنها عاملی که همچنان در بازار خودرو تاثیرگذار است و به افزایش قیمت‌ها انجامیده کمبود عرضه خودروهای ایرانی است، هر چند خودروسازان از افزایش تولید خودرو در اواسط سال نسبت به اوایل سال جاری خبر می‌دهند اما این افزایش تولید به افزایش عرضه خودرو در بازار نینجامیده زیرا خودروسازان خواهان افزایش قیمت‌ها هستند و از عرضه خودرو به بازار با قیمت‌های کنونی امتناع می‌کنند.

موتمنی ادامه داد: اگر افزایش تولید به افزایش عرضه انجامیده بود، شکاف قیمت شرکتی خودروها با قیمت آنها در کف بازار تا این اندازه عمیق نبود به طور مثال قیمت دنا ۶۶۰ میلیون تومان در شرکت فاکتور می‌شود اما در کف بازار در کانال ۹۹۰ میلیون تومان معامله می‌شود، اگر عرضه کافی بود فاصله این دو قیمت ۱۰۰ میلیون تومان بود نه بیش‌تر از ۳۰۰ میلیون تومان. 

وی خاطرنشان کرد: افزون بر اینها بی‌ثباتی سیاسی اخیر هم به سهم خود رکود بازار خودرو را تشدید کرده و مردم شرایط را برای معامله مناسب نمی‌بینند. 

رئیس پیشین اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران در ادامه شرحی از قیمت انواع خودرو در بازار ارائه کرد و گفت: قیمت خودروهای مدیران به کف یا حتی زیر قیمت رسیده و اختلاف قیمت خودروهای مونتاژی و وارداتی در کم‌ترین میزان خود قرار دارد؛ در میان خودروهای داخلی پژو پارس در کانال ۷۰۰میلیون تومان و پژو پارس TU5 در کانال ۹۰۰میلیون قرار دارد. 

وی ادامه داد: ۲۰۷ دنده‌ای ۷۲۰ میلیون تومان، ۲۰۷ سقف شیشه پانوراما ۸۰۰ میلیون، ۲۰۷ اتومات یک میلیون تومان، تارا دنده‌ای ۷۹۰ میلیون تومان، تارا اتومات ۹۶۰ میلیون تومان، کوئیک ص ۴۲۰ میلیون تومان و کوئیک اتومات ۵۵۰ میلیون تومان قیمت دارند. 

موتمنی قیمت انواع خودروهای وارداتی و مونتاژی را تشریح و اظهار کرد: چانگان یک ‌میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان، هایما یک ‌میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان، هایما S7 یک ‌میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان، تیگو۷ یک‌ میلیارد و ۹۰۰ میلیون و فونیکس تیگو یک میلیارد و ۹۲۵ میلیون تومان قیمت دارند. 

وی بیان کرد: در میان خودروهای وارداتی توسان همچنان فاصله قیمتی را با دیگر خودروها حفظ کرده و دلیل آن هم بالا بودن تقاضا برای آن است و قیمت آن به ۴ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان رسیده است، همچنین النترا ۲میلیارد و ۵۷۰ میلیون تومان، کرولا مدل ۲۰۲۳، ۲ میلیارد و ۵۸۰ میلیون تومان و مدل ۲۰۲۴ آن ۲ میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان قیمت دارند. قیمت کرولا هیبرید مدل ۲۰۲۳،  ۲ میلیارد و ۹۷۰ میلیون تومان و قیمت کرولا هیبرید مدل ۲۰۲۴، ۳ میلیارد و ۳۰ میلیون تومان است. اپتیما ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان، سلتوس ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون و سراتا ۳ میلیارد و ۷۵۰ میلیون قیمت دارد. 

رئیس پیشین اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران اظهار کرد: در میان خودروهای برقی تقاضا برای خودروی آئودی بالاست، این خودرو در شرکت با قیمت ۴ میلیارد تومان فاکتور می‌شود اما چون عرضه آن کم است در بازار با قیمت ۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان معامله می‌شود. 

منبع:ایلنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
پیشنهاد سردبیر
زندگی