۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۹:۳۹
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰
کد خبر: ۸۴۴۰۳

افشاگری درباره یارانه مهاجران افغان در ایران

افشاگری درباره یارانه مهاجران افغان در ایران
ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف‌آباد در مجلس بیان کرد: تعداد بسیار زیادی اتباع غیرمجاز داریم که نان خیلی مصرف می‌کنند و از کارت‌های ایرانی که اجاره کرده‌اند استفاده می‌کنند.

 ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی درباره مصرف نان در کشور گفت: بانک اطلاعاتی خیلی خوبی در دیتاسنتر بانک سپه درخصوص نان و آرد به‌صورت استان به استان و فرد به فرد داریم که از سال ۱۴۰۰ شروع شده و الان که در سال ۱۴۰۳ هستیم در این سه سال کاملا دیتاها را با مشخصات جزبه‌جز داریم یعنی مشخص است که نانوایی‌ها، استان‌ها، شهرها، روستاها، حتی افراد و خانوارها چقدر میانگین مصرف دارند.

وی اظهار کرد: در حال حاضر دیتاهایمان در تحلیل داده‌های کلان می‌گوید که ۵ درصد از ایرانی‌ها معادل ۳۵ درصد از مصرف نان را در اختیار دارند که این میزان یعنی مصرف نامتعارف، چون مبلغ یارانه‌اش ۸۰ هزار میلیارد تومان می‌شود لذا برآوردهای ما حکایت دارد که این ۵ درصد که معادل یک سوم کل نان ایران را مصرف می‌کنند ایرانی‌هایی هستند که کارت بانکی‌شان را به اتباع غیرمجاز اجاره داده‌اند.

نماینده نجف‌آباد در مجلس بیان کرد: تعداد بسیار زیادی اتباع غیرمجاز داریم که نان خیلی مصرف می‌کنند و از کارت‌های ایرانی که اجاره کرده‌اند استفاده می‌کنند؛ یا این ۵ درصد افرادی هستند که نان برای دامشان می‌گیرند چون جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهایی است که بیشترین یارانه و ارزان‌ترین نان‌ها را در دنیا دارد و مثل بنزین است که یارانه آن خیلی بالاست و در سال آینده ۲۵۰ هزار میلیارد تومان فقط یارانه نان می‌دهیم.

ابوترابی افزود: این ۵ درصد یا اتباع غیرمجاز هستند که از کارت‌های اجاره‌ای ایرانی‌ها استفاده می‌کنند یا آنهایی هستند که نان برای دام‌هایشان می‌گیرند یا افراد حاضر در مجاورت مرزهای ایران هستند که با کارت‌های اجاره‌ای از ایرانیان به‌صورت روزانه، هفتگی یا ماهیانه به تعداد زیاد نان می‌گیرند و به کشورهای همسایه می‌برند که در آنجا قیمت نان فوق‌العاده گران است.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس اظهار کرد: برآورد ما این است که از یارانه ۲۵۰ هزار میلیاردی نان در بودجه سال آینده، ۸۰ هزار میلیارد تومانش برای همین ۵ درصدی است که مصرف نامتعارف و غیرقانونی دارند، اما کسانی این ۵ درصد را مصرف می‌کنند که عمدتاً یا اتباع خارجی غیرمجاز و یا آنهایی هستند که برای دامشان برخلاف قانون نان تهیه می‌کنند و یا از همسایگان ایران هستند که می‌آیند از کارت ایرانیان استفاده می‌کنند لذا اگر ما بتوانیم این ۵ درصد را که معادل ۳۵ درصد نان را به‌صورت غیرمجاز مصرف می‌کنند، سامان‌دهی کنیم خدمت شایان و بزرگی به بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور می‌کنیم چون با این ۸۰ هزار میلیارد تومان می‌توانیم بسیاری از پروژه‌هایمان را فعال کنیم.

وی تاکید کرد: عمده مصرف‌کننده نان اتباع غیرمجاز هستند و دولت در بودجه تمهیدات خاصی در این زمینه ندیده است.

نماینده مردم تیران، کرون و نجف‌آباد در مجلس تصریح کرد: از وزیر کشور که رئیس آرد و نان و رئیس شورای هماهنگی و سیاست‌گذاری اتباع خارجه است انتظار داریم این مشکل را حل کند، چون باید پرسید چرا مردم ایران باید این‌قدر یارانه بدهند و در آخر اتباع غیرمجاز استفاده کنند حالا ما با اتباع مجاز کاری نداریم، چون فعلا یک میلیون و هفتصد هزار کارت برای آنهایی که مجاز هستند صادر شده و بحث ما درباره اتباع مجاز نیست.

ابوترابی گفت: چرا باید از جیب مردم مبلغ ۸۰ هزار میلیارد تومان که می‌تواند در پروژه‌های عمرانی هزینه شود توسط اتباع غیرمجاز در خرید نان خرج شود لذا این موضوع باید به یک خواسته عمومی تبدیل شود و ما حتما از وزیر کشور در این خصوص سوال می‌کنیم.

منبع:باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
پیشنهاد سردبیر
زندگی