شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ 16 August 2025
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۷
کد خبر: ۸۶۳۴۶

ظریف: تابعیت بچه‌های من قهری است؛ این حرف‌هایی که گفته می‌شود که من درخواست تابعیت داده‌ام، دروغ است

محمد جواد ظریف، معاون راهبردی رئیس جمهور درباره ماجرای تابعیت فرزندانش توضیحاتی ارائه داد و گفت: تابعیت بچه‌های من قهری است؛ این حرف‌هایی که گفته می‌شود که من درخواست تابعیت داده‌ام، دروغ است.

 ظریف: تابعیت بچه‌های من قهری است؛ این حرف‌هایی که گفته می‌شود که من درخواست تابعیت داده‌ام، دروغ است

به گزارش فراز؛ بخشی از اظهارات او در این مصاحبه به شرح زیر است:
 
 در زمان تولد هردو فرزند من، من دیپلمات نبودم. اگر دیپلمات بودم فرزندانم تابعیت نمی گرفتند. 
 
من با پاسپورت عادی بودم. ویزای G داشتم نه ویزای A که آقایان به آن استناد می کنند؛ این ویزا مخصوص کارمندان سازمان ملل و نمایندگی های نزد ملل متحد است.
 
 ویزای G به معنی دیپلمات بودن نیست. اولین باری که من گذرنامه سیاسی گرفتم در مرداد یا شهریور 67 بود؛ پسرم سال 63 و دخترم سال 66 به دنیا آمدند. در آن دوران من دانشجو  و کارمند محلی بودم؛ به محض تمام شدن درسم برگشتم.
 
تابعیت بچه‌های من قهری است و این حرف‌هایی که گفته می‌شود که من درخواست تابعیت داده‌ام دروغ است. بچه های من 40 سال دارند و من ولی آنها نیستم.

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

یارانه سوخت هواپیما؛ چاهی بی‌انتها از جیب فقرا به کام ثروتمندان

پول بلیط‌ هواپیمای شما را ما می‌دهیم!

زندگی