دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۸
کد خبر: ۸۶۵۹۲

سلیمی‌نمین: علم‌الهدی براساس محیط بسته اطرافش در مورد جامعه قضاوت می‌کند

سلیمی‌نمین: علم‌الهدی براساس محیط بسته اطرافش در مورد جامعه قضاوت می‌کند
 فعال سیاسی اصولگرا گفت: یکی از وظایف ائمه جمعه این است که چتری برای همه گرایش های فکری باشند، یعنی همه گرایش های فکری را پوشش دهند، اما متاسفانه تعدادی از ائمه جمعه به ویژه آقای علم الهدی خودشان را در محیط های خیلی بسته ای قرار دادند.

 عباس سلیمی نمین، فعال سیاسی اصولگرا با محوریت قانون عفاف و حجاب و فشار ائمه جمعه برای اجرا آن می گوید در این مورد ائمه جمعه هم نظر واحد ندارند. 
 
سلیمی نمین گفت: از یک طرف انتقادات ائمه جمعه نسبت به دولت برای اجرای قانون عفاف و حجاب را داریم و از طرف دیگر شاهد آشفتگی در برخی از کشورها از جمله سوریه، لبنان و عراق هستیم، در این شرایط چقدر لازم است که انسجام داخلی را حفظ کنیم؟
 
ما در همه موارد باید از سیاسی کردن مسائل پرهیز کنیم. سیاسی کردن مسائل خیلی در کشور اتلاف انرژی ایجاد می کند و ما را دچار مسائل زیادی خواهد کرد. برخی از آقایان در محیط خیلی بسته ای هستند که باید حتماً از آن محیط بسته ای که در آن قرار گرفتند خارج شوند، نظرات مختلف و متفاوت را مدنظر قرار دهند. در حال حاضر برخی ائمه جمعه داریم که نشان می دهد ارتباط آنها با اقشار مختلف جامعه خیلی خوب است و می توانند جمع بندی درستی از مسائل جامعه داشتند، از آن طرف برخی ائمه جمعه متأسفانه این ارتباطات فراگیر را ندارند و این موردی نیست که از علت وجودی ائمه جمعه انتظار داریم.
 
یکی از وظایف ائمه جمعه این است که چتری برای همه گرایش های فکری باشند، یعنی همه گرایش های فکری را پوشش دهند، اما متاسفانه تعدادی از ائمه جمعه به ویژه آقای علم الهدی خودشان را در محیط های خیلی بسته ای قرار دادند و براساس اطرافیان خودشان، قضاوت می کنند که به نظر من خیلی جمع بندی درستی عاید آنها نمی شود. البته این مطلب در مورد سایر بخش های جامعه هم صادق است به این معنی که باید سعی کنیم در همه بخش های جامعه ارتباط فعالی برای درک و فهم نظریات داشته باشیم. 

منبع:خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

هر دقیقه برنامه‌های صداوسیما چقدر از جیب مردم آب می‌خورد؟

ماجرای زمین فوتبال کنار پایگاه‌های موشکی چیست؟

واکنش بازار به کاهش تعرفه واردات خودرو

افشاگری نویسنده کتاب زندگی‌نامه «محمد بن سلمان» از عقب‌نشینی ولیعهد سعودی از یک تصمیم مهم

میرباقری: مردم در طول جنگ ۱۲ روزه، احساس امنیت روانی داشتند

لایحه ۱۱ماده‌ای دولت را چرا به کاپیتولاسیون به نفع اتباع بیگانه تبدیل کردید؟

نیروهای پدافند با چشمان باز از آسمان کشور حراست می‌کنند

طرح تروریستی «بزرگ» در مصر خنثی شد

افزایش ظرفیت مجاز جابه‌جایی مسافر در اتوبوس‌های شهری برای اربعین

پیشنهاد ژنرال آلمانی به اوکراین برای حمله به فرودگاه‌ها و کارخانجات تسلیحاتی در عمق روسیه

قیمت طلای جهانی؛ دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴

ادارات این استان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه تعطیل شد

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: با حماس به توافق و تفاهم می‌رسیم

کشف لاشه یک قلاده خرس قهوه‌ای در ارتفاعات ترگور ارومیه +عکس

پیشنهاد سردبیر
زندگی