دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ 17 November 2025
چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۲
کد خبر: ۸۷۵۰۲

خیز اسرائیل برای تشکیل دولت جایگزین حماس در غزه

خیز اسرائیل برای تشکیل دولت جایگزین حماس در غزه
کابینه رژیم صهیونیستی پنجشنبه در اقدامی مداخله‌جویانه مرحله پس از جنگ در نوار غزه، به ویژه ایجاد یک دولت جایگزین برای حماس را مورد بررسی قرار می‌دهد.

یک کمیته وزارتی به ریاست «یسرائیل کاتس»، وزیر جنگ اسرائیل، روز پنجشنبه در غیاب «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر، برای بحث در مورد مسائل انسانی در نوار غزه تشکیل جلسه خواهد داد. پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد این جلسه بر برنامه‌های تغییر دولت در غزه پس از عملیات نظامی کنونی، با هدف ایجاد جایگزینی برای حکومت حماس، تمرکز خواهد کرد.

روزنامه «یدیعوت آحارونوت» روز گذشته هشدارهای فرماندهان ارشد ارتش رژیم صهیونیستی به نتانیاهو را فاش کرد که گفته بودند فقدان یک استراتژی سیاسی مشخص به بازیابی حماس و تداوم کنترل آن بر نوار غزه منجر خواهد شد و ممکن است وضعیت را به حالت قبل از جنگ بازگرداند.

در یک اظهارنظر رسمی، یک منبع سیاسی نزدیک به نتانیاهو توضیح داد که تل‌آویو ممکن است پس از هرگونه توافق تبادل احتمالی با حماس، برای دستیابی به اهداف کامل عملیات نظامی، به جنگ بازگردد.

این منبع افزود: اسرائیل در حال بررسی امکان دستیابی به توافقی جزئی است که شامل خروج ارتش اسرائیل از نوار غزه نمی‌شود. این درحالی است که حماس این را شرط اساسی برای هرگونه توافق جامع می‌داند.

این منبع سیاسی گفت: نخست وزیر معتقد است تا زمانی که حماس با تمام قدرتش از بین نرود، اجرای برنامه‌های روز بعد از جنگ در غزه غیرممکن است.

به گفته این منبع اسرائیلی، براساس سیاست تعیین شده توسط نتانیاهو درباره غزه، نه حماس و نه تشکیلات خودگردان فلسطین هیچ کدام کنترل امور غیرنظامی در غزه از جمله توزیع کمک‌های بشردوستانه را در دست نخواهند داشت.

منبع:ایسنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

آن روز، اصفهان سنگ تمام گذاشت...

قیمت بنزین معقول نیست | دست‌های پنهان اجازه واردات خودرو را نمی‌دهند

بنزین روی آتش | وقتی پول نداریم، چه فرقی می‌کند؟!

شیخ حسینه، نخست‌وزیر سابق بنگلادش به اعدام محکوم شد

بیت‌کوین در مسیری جدید قرار گرفت

پزشکیان: رویکرد دولت بازگشت دانشگاه‌ها به رسالت حل مسئله و مهارت‌محوری است | امروز دانشگاه پیام نور به ارائه‌کننده مدرک تبدیل شده | هدر دادن منابع کشور برای مدرک‌سازی قابل قبول نیست

زنگ خطر؛ سن دیابت به زیر ۲۰ سال رسید | هر ۱۰ ثانیه یک دیابتی می‌میرد

رئیس قوه قضائیه: طی ایام اخیر، مجددا دستوراتی را در راستای مقابله با جریانات مروج ناهنجاری‌های اجتماعی و مظاهر آن‌ها، صادر کرده‌ایم

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴

قله دماوند چرا دیگر برف ندارد؟

شیوع یک ویروس کشنده در جنوب اتیوپی

دیدار الشیبانی، وزیر خارجه دولت جولانی با همتای چینی‌اش

قیمت طلا و سکه در بازار؛ دوشنبه ۲۶ آبان‌ ۱۴۰۴

پاسخ عملی سایپا به بحران مصرف سوخت کشور

پیشنهاد سردبیر
زندگی