جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۲
کد خبر: ۸۷۷۴۹

نخست وزیر کانادا امروز استعفا می‌کند؟

نخست وزیر کانادا امروز استعفا می‌کند؟
 خبرگزاری رویترز امروز به نقل از یک منبع مطلع خبر داد که نخست‌وزیر کانادا جاستین ترودو به احتمال فزاینده‌ای قصد خود برای کناره‌گیری را اعلام خواهد کرد، گرچه هنوز تصمیم نهایی‌اش را نگرفته است.

گزارش رویترز درباره قصد ترودو برای کناره‌گیری، بعد از گزارش روزنامه کانادایی «گلوب اند میل» منتشر شده که خبر داده بود احتمال می‌رود نخست‌وزیر کانادا دوشنبه (امروز) اعلام کند که از رهبری حزب حاکم لیبرال کانادا بعد از نُه سال کناره‌گیری می‌کند.

خروج ترودو در زمانی که نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد لیبرال‌ها در انتخاباتی که باید تا اواخر اکتبر برگزار شود، به شدت از محافظه‌کاران اپوزیسیون شکست خواهند خورد، این حزب را بدون رهبر باقی می‌گذارد.

منابع روزنامه کانادایی گفته بودند که زمان قطعی اعلام برنامه‌های ترودو را نمی‌دانند، اما گفتند که انتظار دارند کناره‌گیری قبل از نشست اضطراری قانونگذاران لیبرال در روز چهارشنبه رخ دهد.
تبلیغ
زیبایی،کیفیت و ماندگاری با محصولات رُست
مشاهده محصول
yn-ad

طبق این گزارش، مشخص نیست که آیا ترودو فوراً از سمتش کنار می‌رود یا تا زمانی که رهبر جدید لیبرال انتخاب شود، در سمت نخست‌وزیری باقی خواهد ماند.

ترودو در سال ۲۰۱۳ زمانی که حزب در مشکلات عمیقی قرار داشت و برای اولین بار در مجلس عوام به رده سوم کاهش یافته بود، به عنوان رهبر لیبرال‌ها انتخاب شد. 

در صورت استعفای او، احتمالاً درخواست‌های جدیدی برای برگزاری انتخابات سریع با هدف استقرار یک دولت باثبات که بتواند با دولت دونالد ترامپ برای چهار سال آینده کار کند، مطرح خواهد شد.

کناره‌گیری وزیر دارایی در ماه دسامبر، فشار‌ها به ترودو برای استعفا را افزایش داده است. علاوه بر این، طبق نظرسنجی‌ها، اقبال مردم کانادا به ترودو کاهش یافته است.

در پی کناره‌گیری کریستیا فریلند، وزیر دارایی کانادا و از نزدیک‌ترین متحدان سیاسی نخست‌وزیر این کشور، کمیته حساب‌های عمومی پارلمان کانادا اعلام کرده بود که هفتم ژانویه (فردا) جلسه‌ای به منظور بررسی طرح عدم اعتماد پارلمان به جاستین ترودو برگزار خواهد شد.

محافظه‌کاران پیش از این دو رأی عدم اعتماد برگزار کردند، اما به خاطر حمایت حزب دموکراتیک جدید کانادا (NDP) از دولت و ائتلاف احزاب حاکم، موفق به تغییر دولت نشدند. علاوه بر آنها، بیش از ۵۰ نماینده لیبرال پارلمان هم خواستار کناره‌گیری جاستین ترودو از رهبری حزب شده‌اند.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مدارس ابتدایی استان تهران غیرحضوری شد

داربی ۱۰۶ پایتخت پر سروصدا و بدون گل به پایان رسید!

پزشک معالج: «رضا امیرخانی» خونریزی داخلی ندارد

خروج قطار خط سراسری میانه - تهران در نزدیکی هشتگرد؛ توضیح فرماندار ساوجبلاغ در این خصوص

کاخ سفید: طبق فرمان اجرایی ترامپ به تماشاگران ایرانی برای جام جهانی، ویزا داده نمی‌شود

شکست زیست عفیفانه اهانت به متدین و دین است | رهبر انقلاب به رسانه‌ها خط دادند که در خصوص جایگاه والای زنان، نگاه اسلام را دنبال کنید و نه نگاه غرب را

واکنش ریاست‌جمهوری عراق به مسدودسازی اموال مقاومت در بانک مرکزی عراق

بیانیه فیفا درباره ورود قلعه‌نویی به آمریکا برای حضور در قرعه‌کشی جام‌جهانی

هشدار هلال‌احمر درباره ورود سامانه بارشی از بامداد یکشنبه

مدارس این استان روز شنبه مجازی شد

رویترز: مقامات می‌گویند ایالات متحده ضرب‌الاجل ۲۰۲۷ را برای دفاع ناتو به رهبری اروپا تعیین کرده است

رویترز: رئیس اطلاعات تبعیدی اسد و پسرعموی میلیاردر او، شورش‌های سوریه را از روسیه طراحی می‌کنند

پوتین قول داد که علیرغم تحریم‌های آمریکا، ارسال سوخت به هند «بدون وقفه» ادامه خواهد داشت

«وطن، وطن است»: ونزوئلایی‌ها خود را برای حمله احتمالی آمریکا آماده می‌کنند

پیشنهاد سردبیر
زندگی