يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
سه‌شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۳
کد خبر: ۹۲۳۶۷

محمد مهاجری: آمریکایی‌ها فرصت خوبی به دست آورده‌اند

محمد مهاجری: آمریکایی‌ها فرصت خوبی به دست آورده‌اند
مهاجری گفت: «اگر به جای ترامپ و سایر مقامات ارشد امریکا بودم به جای اینکه ترفند لابی‌های صهیونیستی مرا اغوا کند، حتما برای سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی و اجتماعی بیشتر در کشور بزرگی مانند ایران دورخیز می‌کردم. »

به گزارش فراز، محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا در گفت وگو با روزنامه اعتماد درباره مذاکره ایران و آمریکا گفت: اگر جای مسوولان امریکایی بودم، به این گزاره می‌اندیشیدم که اگر با ایران جنگ کنیم چه دستاوردی نصیب امریکا می‌شود و در نقطه مقابل این تصمیم چه خساراتی در پی خواهد داشت؟

وی دوگانه جنگ یا مذاکره را این‌طور شرح می‌دهد: «در دوگانه‌ای که این روزها درخصوص جنگ یا مذاکره پیرامون ایران شکل گرفته،باید گفت تضعیف ایران هیچ سودی را متوجه امریکایی‌ها و منطقه نمی‌کند، چراکه ایران یک ظرفیت بالقوه و بالفعل بزرگ هم از نظر نیروی انسانی، و هم  دانش، فرهنگ، تمدن، ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری و... است. تضعیف ایران جز اینکه به اقتصاد امریکا و به حیثیت امریکا ضربه بزند، نتیجه دیگری نخواهد داشت.»

مهاجری با اشاره به اینکه تضعیف و حتی ناآرام کردن ایران منجر به تقویت هم‌پیمانان امریکا در منطقه نمی‌شود، می‌گوید: «تضعیف ایران حتی برای اسراییل هم نفعی نخواهد داشت، چراکه اسراییل ظرفیت‌های محدودی از منظر اقتصادی، دیپلماتیک، فرهنگی و استراتژیک دارد. نباید فراموش کرد مردم ایران و کشور ایران در منطقه‌ از محبوبیت‌های بسیاری برخوردارند، اما اسراییل هرگز دارای محبوبیت قابل توجه در منطقه و حتی جهان نیست. در بسیاری از کشورهایی اروپایی و حتی امریکا علیه این رژیم شعارهای اعتراضی سر داده می‌شود. اما در مورد ایران با همه تلاش‌ها و سرمایه‌گذاری‌هایی که در راستای ایران‌هراسی صورت گرفته، هنوز هم فرهنگ ایرانی و مردم ایران در نگاه شهروندان جهانی، مردمی مترقی به شمار می‌روند. هر تلاشی برای ازبین بردن یا تضعیف ایران و فشار آوردن به مردم ایران به جز اینکه ضربات حیثیتی قابل توجهی به امریکا وارد می‌سازد، فایده‌ای نخواهد داشت. هیچ هدفی را نیز محقق نمی‌کند.»

مهاجری در پایان یادآور می‌شود: «اگر به جای ترامپ و سایر مقامات ارشد امریکا بودم به جای اینکه ترفند لابی‌های صهیونیستی مرا اغوا کند، حتما برای سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی و اجتماعی بیشتر در کشور بزرگی مانند ایران دورخیز می‌کردم. امریکایی‌ها فرصت خوبی به دست آورده‌اند که مشکلات خود را با مردم منطقه و مردم ایران حل کنند و نفرتی که به دلیل سال‌ها سیاست‌های اشتباه تجمیع شده را کاهش بدهند.»

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌۱۴۰۴

تشکیل پرونده قضایی درباره مفقود شدن «ستاره حیدری»، دختر ۱۷ ساله

مسیر همکاری صنعت و دانشگاه با کیتونکست کرمان موتور / ثبت نام کیتونکست آغاز شد

اولین عملیات بارورسازی ابرها انجام شد

ادعای سفیر آمریکا در اسرائیل درباره گسترش قریب‌الوقوع توافق‌نامه ابراهیم

درخواست تسلا از تامین‌کنندگانش؛ قطعات چینی را کنار بگذارید

سی‌ان‌ان: اگر مادورو تصور کند در حال سقوط است، ممکن است سکو‌های نفتی در دریای کارائیب را هدف قرار دهد

بانک مرکزی بعد از انحلال بانک آینده، برای موسسه ناتراز ملل هیئت سرپرستی تعیین کرد

واشنگتن با حمایت شرکای خود به دنبال آتش‌بس ۳ ماهه در سودان است

جامعه امروز به زبان سیاست خارجی حساس‌تر از گذشته است | چند پیشنهاد به وزیر خارجه و منتقدان او

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌ ۱۴۰۴

خداحافظی قریب‌الوقوع عارف از معاون اولی | مومنی و جهانگیری گزینه‌هایی جایگزینی عارف | شانس مومنی بیشتر است | جانشین احتمالی مومنی در وزارت کشور کیست؟

زاکانی، حوض مدور تئاتر شهر را با خاک یکسان کرد

مسیح مهاجری درباره تاسیس اندیشکده برای مرحوم رئیسی: مردم از قدیس‌پروری‌ها با هزینه بیت‌المال استقبال نمی‌کنند | عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

پیشنهاد سردبیر
زندگی