۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۷:۴۴
چهارشنبه ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۰
کد خبر: ۹۲۴۸۲

محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته اعلام شد

محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته اعلام شد
رئیس پلیس راهور فراجا به‌منظور تسهیل عبور و مرور و افزایش ایمنی در تردد مسافران جزئیات محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی در محورهای اصلی کشور را اعلام کرد.

 سرهنگ احمد کرمی اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا در گفتگو با مهر اعلام کرد: این محدودیت‌ها از تاریخ ۲۰ فروردین آغاز و تا ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهند داشت. همچنین به‌منظور کاهش ترافیک و پیشگیری از حوادث احتمالی در ایام پر تردد نوروزی اتخاذ شده است. از تمامی رانندگان تقاضا داریم تا به این محدودیت‌ها احترام گذاشته و از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.

وی محدودیت‌های ترافیکی را اعلام کرد و گفت: تردد موتورسیکلت‌ها از ساعت ۱۲ روز چهارشنبه، ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ تا ساعت ۶ صبح روز شنبه، ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ در محورهای کرج-چالوس، هراز، فیروزکوه، و محور تهران-سمنان-مشهد و بالعکس ممنوع خواهد بود.

وی درباره محدودیت‌های محور کرج-چالوس هم بیان کرد: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج-چالوس کماکان ممنوع خواهد بود.

کرمی اسد محدودیت‌های مقطعی را نیز اعلام کرد و گفت: از ساعت ۱۴ روز چهارشنبه، ۲۰ فروردین ۱۴۰۴، به‌طور کامل تردد از مرزن‌آباد به سمت تهران در مسیر شمال به جنوب بسته خواهد شد. همچنین از ساعت ۱۷ همان روز، از ابتدای پل زنگوله تا انتهای دهانه شمالی تونل البرز در مسیر شمال به جنوب، تردد یک طرفه خواهد شد. از ساعت ۲۴ همان شب، محدودیت یکطرفه پایان خواهد یافت و مسیر دوطرفه می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: روز جمعه، ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ از ساعت ۱۴ محدودیت تردد برای خودروهایی که مقصد آنها چالوس است در آزادراه تهران-شمال اعمال خواهد شد. همچنین از ساعت ۱۵ ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) به‌صورت کامل بسته خواهد شد. از ساعت ۱۷ نیز، تردد از مرزن‌آباد به سمت تهران در مسیر جنوب به شمال یکطرفه خواهد شد. ضمن اینکه از ساعت ۲۳ طرح یک طرفه اتمام خواهد یافت و مسیر دوطرفه خواهد شد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: تردد از مسیر جاده قدیم کرج-چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنین و افراد محلی آزاد است. اما تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس در روزهای اعمال محدودیت دارند، از ساعت ۱۱ از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع خواهد بود.

وی به محدودیت‌های محور هراز اشاره کرد و گفت: تردد کلیه تریلرها از محور هراز کماکان ممنوع خواهد بود.

کرمی اسد محدودیت تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها را نیز اعلام کرد و گفت: از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز چهارشنبه، ۲۰ فروردین ۱۴۰۴، تردد کلیه کامیون‌ها و کامیونت‌ها به‌استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی از محور هراز ممنوع خواهد بود. همچنین از ساعت ۸ تا ۲۴ روزهای پنجشنبه و جمعه، ۲۱ و ۲۲ فروردین ۱۴۰۴، تردد این وسایل نقلیه در محور هراز ممنوع خواهد بود.

وی با بیان اینکه در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأمورین پلیس راه، محدودیت یکطرفه مقطعی روز جمعه، ۲۲ فروردین ۱۴۰۴، از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس اعمال خواهد شد افزود: از ساعت ۱۷ تا ۲۰ روز جمعه، ۲۲ فروردین ۱۴۰۴، محدودیت ترافیکی از انتهای محور (نقطه پل حاجی‌آباد یا پیچ کلیکان) به‌صورت یکطرفه به سمت خروجی قشم اعمال خواهد شد.

رئیس پلیس راه راهور با تأکید بر رعایت قوانین و محدودیت‌های ترافیکی، از رانندگان خواسته است با توجه به شرایط ترافیکی و تغییرات مسیر، سفرهای خود را به‌موقع و با احتیاط انجام دهند. همچنین توصیه می‌کنیم رانندگان از استفاده از وسایل نقلیه ایمن و رعایت قوانین سرعت و فاصله زمانی اطمینان حاصل کنند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
سود بادآورده جنگ با ایران و آزمون دشوار هزینه‌کرد برای غول‌های نفتی
پیشنهاد سردبیر
زندگی