يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۳
کد خبر: ۹۲۵۹۲

ترامپ درباره مذاکرات مسقط: گفت‌وگوها با ایران خوب پیش می‌رود

ترامپ درباره مذاکرات مسقط: گفت‌وگوها با ایران خوب پیش می‌رود
رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید گفت‌وگوها با ایران خوب پیش می‌رود. 

به گزارش فراز ، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بامداد یکشنبه و در اولین واکنش به گفت‌وگوهای غیرمستقیم تهران-واشنگتن در مسقط، گفت که این گفت‌وگوها خوب پیش می‌رود. 

طبق گزارش رویترز، ترامپ در پاسخ به سوال خبرنگاران در هواپیمای ریاست‌جمهوری درباره گفت‌وگوهای ایران و آمریکا در مسقط گفت: «فکر می‌کنم خوب پیش می‌رود. تا وقتی که به سرانجام نرسد، (موضوعات دیگر) اهمیتی ندارد، پس من دوست ندارم درباره‌اش صحبت کنم اما خوب پیش می‌رود. وضعیت (گفت‌وگوها) درباره ایران خوب پیش می‌رود».

گفت‌وگوهای غیرمستقیم به ریاست «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «استیو ویتکاف» نماینده ویژه ترامپ در امور غرب آسیا روز شنبه در پایتخت عمان برگزار شد. 

طرفین این گفت‌وگوها را «مثبت و سازنده» ارزیابی کرده‌اند و قرار است هفته آینده نیز ادامه داشته باشد. 

وزیر امور خارجه ایران در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس درباره گفت‌وگوها در عمان نوشت: دور اول مذاکرات غیرمستقیم، سازنده و امیدوارکننده بود. گفت‌وگوها در فضای احترام متقابل انجام شد. من دیدگاه های ایران را قاطعانه و در عین حال با نگاه رو به جلو تشریح کردم. هر دو طرف تصمیم گرفتند که این روند را ظرف چند روز ادامه دهند.

کاخ سفید نیز اعلام کرد: گفت‌وگوها بسیار مثبت و سازنده بود. فرستاده ویژه ویتکاف در گفت‌وگو با دکتر عراقچی تاکید کرد که دستوراتی از رئیس جمهور ترامپ دارد تا در صورت امکان، اختلافات ۲ کشور را از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی حل کند. این موضوعات بسیار پیچیده هستند و ارتباط مستقیم فرستاده ویژه ویتکاف امروز گامی رو به جلو برای دستیابی به یک نتیجه سودمند برای هر ۲ کشور بود. طرفین توافق کردند که شنبه آینده دوباره دیدار کنند.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

با تاریخ «کُشتی» در الواح باستانی بین‌النهرین آشنا شوید +تصاویر

این پروژه حتی در بمباران هم نخوابید! | گره ترافیک کرج به زودی باز می‌شود

بهزاد نبوی: افکارم فرق کرده، چون شرابط بیرونی فرق کرده | دیگر مثل گذشته‌ها انقلابی نیستم

معاون مدرسه گفته هرکاری دوست داشته باشم، می‌کنم!

جزئیات الجزیره از طرح آمریکا برای اداره غزه پس از جنگ

زیان انباشته موسسه ملل ۶۵ هزار میلیارد تومان و نسبت کفایت سرمایه آن، منفی ۴۱ درصد است

فهرست ۱۴۶۸ نفره‌ از اسیران فلسطینی به حماس تحویل داده شد

ادعای وزیر خارجه ترکیه: جنگ اوکراین رو به پایان است

نتانیاهو: موضع ما به هیچ وجه تغییر نکرده | همچنان با تشکیل کشور فلسطین مخالفیم

آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور اعلام شد

علی‌اف: بخش آذربایجانی کریدور زنگزور در حال تکمیل است

قیمت برنج پاکستانی و هندی؛ جزئیات توزیع برنج وارداتی

ورزشگاه محل برگزاری دربی تهران اعلام شد

شاخص بازار بورس؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌۱۴۰۴

پیشنهاد سردبیر
زندگی