چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ 08 October 2025
شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۹
کد خبر: ۹۲۹۰۰

قیمت جدید طلای جهانی؛ شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

قیمت جدید طلای جهانی؛ شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴
قیمت اونس طلا در بازار جهانی به ۳ هزار و ۳۲۷ دلار رسید که نشان از افزایش ۰.۰۱ درصدی قیمت است.

قیمت طلا در بازار جهانی دوباره در مدار صعودی قرار گرفت. تغییر قیمت طلا اگرچه اندک بود، اما همچنان طلا رکوردهای تازه‌ای را در بازار جهانی ثبت می‌کند. این تغییر قیمت‌ها، نتیجه سیاست‌های دونالد ترامپ، رییس‌جمهور آمریکاست که خرید طلا را بالا برده است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که تقاضای بی‌سابقه خرید طلا نشان‌دهنده بازگشت آن به جایگاه سنتی خود به عنوان دارایی امن در شرایط بی‌ثباتی اقتصادی و سیاسی است؛ داده‌های منتشرشده توسط شورای جهانی طلا این را نشان می‌دهد.

بنا به این گزارش، بانک‌های مرکزی جهان برای سومین سال متوالی بیش از هزار تن طلا خریداری کرده‌اند که بالاترین سطح تاریخی خرید برای این فلز گران‌بهاست.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که قیمت اونس طلا با افزای ۰.۰۱ درصدی به ۳ هزار و ۳۲۷ دلار رسیده است. افزایش قیمت اونس طلا در طول ۶ ماه گذشته بی‌سابقه بوده است؛ به طوری که طلا بازده ۲۲.۳ درصدی داشته است.
 

در این میان، تحلیلگران بانک «سیتی گروپ»، پیش‌بینی قیمت اونس طلا طی سه ماه آینده را از ۳۲۰۰ دلار، به ۳۵۰۰ دلار افزایش دادند که این امر تحت تاثیر خطر تعرفه‌ها و ضعف بازار بود که باعث خرید جدید شرکت‌های بیمه چینی و افزایش تقاضا برای دارایی‌های امن مانند طلا شده است.

طبق گزارش «سیتی»، اقدام اخیر چین برای موافقت با تخصیص یک درصد از کل دارایی‌های ۱۰ شرکت بیمه به طلا، می‌تواند حدود ۲۵۵ تن تقاضای سالانه ایجاد کند که برابر با تقریبا یک چهارم کل خرید بانک‌های مرکزی جهان است.

گروه بانکی استرالیا و نیوزیلند (ANZ) اعلام کرد: افزایش خطرات رکود عمیق‌تر، تغییر دیگری در چشم‌انداز ژئوپلیتیکی، اختلال در زنجیره‌های عرضه جهانی و ترس از افزایش تورم همراه با تغییر چشم‌انداز نرخ بهره نشان می‌دهد که طلا در آینده قابل‌پیش‌بینی در جایگاهی قوی باقی خواهد ماند. این گروه بانکی، پیش‌بینی قیمت اونس طلا در پایان سال را به ۳۶۰۰ دلار و پیش‌بینی قیمت ۶ ماهه اونس طلا را به ۳۵۰۰ دلار افزایش داد.

بر اساس گزارش رویترز، گلدمن ساکس هم پیش‌بینی قیمت اونس طلا در پایان سال جاری را تحت تاثیر تقاضای قوی بانک‌های مرکزی و افزایش ورود سرمایه به صندوق‌های قابل معامله در بورس به دلیل ریسک‌های رکود، به ۳۷۰۰ دلار افزایش داد.

منبع:خبرآنلاین

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

پرتره مرموز و مبهم ولادیمیر پوتین | از زندگی با موش‌ها تا جاسوسی در آلمان شرقی +تصاویر

ظریف: ما در دو گذشته زندانی هستیم؛ در این دو زندان یا در خیال زندگی می کنیم یا ناامیدی | می‌شود هم آمریکا را شکست داد و هم در داخل آمریکا کار کرد؛ به شرطی که خودمان را باور کنیم | ما همه چیز را باور داریم غیر از دیپلماسی را

مشاور سیاسی پزشکیان: برجام بدون تردید یکی از پیوندهای مهم ایران با ساختارهای نظام بین‌الملل بود

حماس: ذهنیت سران تل‌آویو، فاشیستی است

حماس از تبادل فهرست اسرا خبر داد | در شرم‌الشیخ چه می‌گذرد؟

مقام روس: تامین موشک «تام‌هاوک» برای اوکراین را با آمریکا تلافی می‌کنیم

بارورسازی ابرها در حوضه دریاچه ارومیه در اولویت اجرا قرار گرفت

۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ معلول جسمی نمی‌توانند وارد مدارس عادی شوند

ریابکوف: آمریکا آزمایش هسته‌ای انجام دهد، مسکو هم اقدام می‌کند

ویدیو؛ سیگار کشیدن پیرمرد ۹۶ساله‌ ایرانی در اتاق عمل؛ «شاید این آخرین بار باشد»

نایب رئیس مجلس: طرح‌های ملی، ۲۹ سال زمان می‌برد تا تکمیل شوند

ویدیو؛ پیرمرد دوره‌گرد لاهیجانی، استاد زبان انگلیسی است!

زمان اعلام نتایج نهایی کنکور مشخص شد

طعنه سخنگوی دولت به نمایندگان مجلس درباره اعلام وصول استیضاح ۴ وزیر

پیشنهاد سردبیر
زندگی