يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶
کد خبر: ۹۲۹۱۳

سیب‌زمینی بهاره از راه رسید

سیب‌زمینی بهاره از راه رسید
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران از عرضه سیب زمینی بهاره تولید داخل در تمامی میادین و بازارهای میوه و تره بار خبرداد.

مهدی بختیاری زاده مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران، از عرضه سیب زمینی تولید داخل کشور در تمامی میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران خبر داد.

 مهدی بختیاری زاده با اعلام خبر توزیع سیب زمینی برداشت بهاره تولید داخل کشور در میادین و بازارهای میوه و تره بار گفت: هر کیلو گرم سیب زمینی تولید داخلی به قیمت ۳۳ هزار تومان تعیین شده است.

وی افزود: این محصول به طور مستقیم از تولید کنندگان و کشاورزان تهیه شده و در میادین و بازارهای میوه و تره بار عرضه می‌شود.
 

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران ادامه داد: همچنین سیب زمینی وارداتی به قیمت هر کیلوگرم ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان نیز در میادین و بازارهای میوه و تره بار موجود است.

وی بیان کرد: سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار تلاش می‌کند تا تمام محصولات مصرفی شهروندان تهرانی با بهترین کیفیت و تنوع بالا در دسترس آنها قرار گیرد.

منبع:مهر

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

معاون مدرسه گفته هرکاری دوست داشته باشم، می‌کنم!

جزئیات الجزیره از طرح آمریکا برای اداره غزه پس از جنگ

زیان انباشته موسسه ملل ۶۵ هزار میلیارد تومان و نسبت کفایت سرمایه آن، منفی ۴۱ درصد است

فهرست ۱۴۶۸ نفره‌ از اسیران فلسطینی به حماس تحویل داده شد

ادعای وزیر خارجه ترکیه: جنگ اوکراین رو به پایان است

نتانیاهو: موضع ما به هیچ وجه تغییر نکرده | همچنان با تشکیل کشور فلسطین مخالفیم

آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور اعلام شد

علی‌اف: بخش آذربایجانی کریدور زنگزور در حال تکمیل است

قیمت برنج پاکستانی و هندی؛ جزئیات توزیع برنج وارداتی

ورزشگاه محل برگزاری دربی تهران اعلام شد

شاخص بازار بورس؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌۱۴۰۴

واژگونی سرویس مدرسه در نهاوند با ۶ مصدوم

سازمان مدیریت راهبردی انرژی در اختیار طرفداران گران‌سازی

پزشکیان درباره ناترازیها: ۴۷ سال است که به جای پرداختن به ریشه‌ها، به دنبال آن بودیم که با تغییر افراد مشکلات را رفع کنیم | باید اصلاح را از خودمان آغاز کنیم

پیشنهاد سردبیر
زندگی