۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۸:۳۳
شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸
کد خبر: ۷۸۸۷۶

خاندوزی، وزیر اقتصاد: نباید مدیران را اتوبوسی تغییر دهیم / برخی می‌گفتند اگر مساله با آمریکا را حل و فصل نکنید کار‌ها پیش نمی‌رود/ به ما بگویند اگر موجودی خزانه چقدر باشد پایین نیست؟

خاندوزی، وزیر اقتصاد: نباید مدیران را اتوبوسی تغییر دهیم / برخی می‌گفتند اگر مساله با آمریکا را حل و فصل نکنید کار‌ها پیش نمی‌رود/ به ما بگویند اگر موجودی خزانه چقدر باشد پایین نیست؟
وزیر اقتصاد گفت: دولت سیزدهم بسیار اهتمام کرد اما باز هم شاهد بی‌انصافی‌هایی درباره خزانه هستیم. به ما بگویند اگر موجودی خزانه چقدر باشد پایین نیست؟

سید احسان خاندوزی، امروز در جمع خبرنگاران درباره موجودی خزانه اظهار کرد: علیرغم اینکه دولت سیزدهم بسیار اهتمام کرد اما باز هم شاهد بی‌انصافی‌هایی درباره خزانه هستیم. به ما بگویند اگر موجودی خزانه چقدر باشد پایین نیست؟

وی همچنین درخصوص شائبه استخدام اتوبوسی در وزارت اقتصاد اظهار کرد: به هیچ وجه استخدام اتوبوسی نداشتیم. موضوع جذب و استخدام‌های وزارت اقتصاد بیشتر شبیه به شوخی‌های سیاسی است. می‌دانیم که سازمان امور استخدامی بسیار سختگیرانه مجوز استخدام را صادر می‌کند و آزمون متمرکز برگزار می‌شود و عموم مردم از برگزاری این آزمون‌ها مطلع می‌شوند.

خاندوزی گفت: با توجه به اینکه مجموعه شاخص‌های اقتصادی حاکی از این است که فعالان بخش‌های مختلف تولیدی در حوزه صنعت، معادن، انرژی، کشاورزی نه تنها از وضعیت رکودی دهه ۹۰ عبور کردند بلکه الحمدلله قراردادها و توافقات خوبی برای ادامه مسیر دارند و ما امیدواریم اتفاقی که سال گذشته در بخش‌های مختلف اقتصادی منجر به نرخ رشد اقتصادی بالای ۵ درصد شد برای سال جاری نیز انجام شود؛ ‌ چرا که سرمایه‌گذاری‌ها در پروژه‌های انرژی با طرف خارجی شروع شده اهست. ما نیز همانند نهادهای بین‌المللی خوش‌بین هستیم؛ زیرا چشم‌انداز رشد اقتصادی ایران را در سال ۱۴۰۳ بهتر از سال گذشته ارزیابی می‌کنند.

وزیر اقتصاد با بیان این که نیمه دوم دهه ۹۰ با رکود تورمی کم سابقه‌ای مواجه بودیم خاطرنشان کرد: این رکود با کاهش انگیزه‌های تولید در اقتصاد توام شده بود اما اتفاقی که در سه سال گذشته به لحاظ شرایط خارجی، سیاست های همسایگی، کشورهای شریک آسیایی و پیمان‌های منطقه‌ای در کنار تحرک‌های داخلی رخ داده باعث شده تا از شرایط سرمایه‌گذاری‌های صفر و ناچیز عبور کنیم و سرمایه‌گذاری در کشور شتاب گرفته؛ به طوری که جذب سرمایه‌گذاری خارجی بیشترین رقم در ۱۷ سال گذشته بوده است.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه تمام این شاخص‌ها موجب شده چشم انداز اقتصاد برای دولت آینده ادامه این روند رشد باشد، اظهار کرد: برنامه هفتم برخلاف برنامه قبلی که درصد تحقق پایینی داشت و مختصات داخلی و خارجی در آن لحاظ نمی‌شد و سیاست‌گذار آرزوهای خود را در برنامه می‌نوشت، به این سمت نمی‌رود.

به گفته خاندوزی، روند کاهش تورم بسیار خوب است و موتورهای خلق تورم اعم از بی‌انضباطی‌های مالی دولت و بی انضباطی پولی شبکه بانکی دولت خاموش شده است. بانک مرکزی نیز بر روی موضوع ارز کنترل دارد.

وی درباره پرداخت تسهیلات خرد بیان کرد: طبق پیگیری‌های صورت گرفته روند پرداخت تسهیلات خرد از سوی بانک‌ها طبق دستورالعملی که صادر شده مناسب و رو به رشد بوده است.

وزیر اقتصاد ادامه داد: مجموع شاخص‌های توسعه مبنی بر این است که فعالان بخش‌های مختلف تولیدی نه تنها از وضعیت رکود عبور کردند بلکه توافقات خوبی برای ادامه مسیر دارند که منجر به رشد پنج درصد می‌شود و با توجه به پروژه‌هایی که سرمایه گذاری آنها شروع می‌شود و برنامه‌ای که در دوران جابه‌جایی دولت قبلی اتفاق افتاد ان‌شاءالله از ماه بعد با قدرت توسط دولت جدید ادامه پیدا خواهد کرد. شروع به کار دولت چهاردهم با امید مردم خواهد بود و چشم‌اندازهای اقتصادی خوبی وجود دارد که امیدوارم این روند رو به کاهش تورم ادامه یابد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی